Електронна Автоцивілка на мотоцикл

Umesh
Umesh K 10.12.2019
ПОДІЛИТИСЯ:
Електронна Автоцивілка на мотоцикл
Image Description

Мотоцикл хоч і двоколісний, але з мотором. Тому його потрібно ставити на облік і отримувати техпаспорт (свідоцтво про реєстрацію). Ось чому обов'язкова автостраховка на мотоцикл необхідна. Поліс ОСЦПВ на мотоцикл точно такий же як і на легковий автомобіль. Різниця лише в тому, що страховка на мотоцикл дешевша. Про вартість ОСАГО на мотоцикл, сезонність і онлайн замовлення на мото-страховку далі.  

 

 

Вартість ОСАГО на мотоцикли залежить всього від двох головних речей: 

1. Об'єму двигуна. Згідно з українським законодавством мотоцикли "діляться" на 2 Типи: 

  • до 300 куб.см.
  • більше 300 куб.см.

Чим більший об'єм двигуна мотоцикла - тим дорожча страховка ОСАГО на нього.

2. Населеного пункту реєстрації власника за техпаспортом. Чим більший населений пункт - тим дорожча страховка. Населені пункти поділяються на так звані Зони. Вартість визначається в залежності від того, в яку зону входить населений пункт реєстрації власника. 

  • Зона 1 (місто - Київ). Оскільки Київ найбільше місто в Україні - страховка для мотоциклів, власники яких, зареєстровані в Києві - найдорожча. 
  • Зона 2 (міста - Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Бориспіль, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Вишневе, Iрпінь, Обухів). Харків, Дніпро, Одеса та Львів - це великі міста, мільйонники або бiля цього, та iншi - це мiста-супутники Києва.
  • Зона 3 (міста - Запоріжжя, Кривий Ріг, Донецьк)
  • Зона 4 (міста з населенням вiд 100 000 до 500 000 жителiв)
  • Зона 5 (населенi пункти до 100 000 жителiв)
  • Зона 6 ( за межами України - на іноземних номерах)

Обираєте об'єм двигуна, неселений пункт і все! На онлайн сервісі RinokStrahovka.ua/osago цих даних достатньо щоб знайти всі можливі варіанти ОСАГО в залежності від страхової компанії, франшизи, додаткового ліміту і ін. чинників.

Оскiльки мотоцикл - це сезонний вид транспорту, який рідко використовується взимку через нестійкість їзди в "слизьку" погоду, страхувати мотоцикли можна також на період від 6 місяців. Що це означає: договір діє 1 рік - але використовується 6 місяців у році. Наприклад: в період з травня по жовтень - страховка діє, а з листопада по квітень - не діє. На пів-року страховка виходить на 30% дешевше (коефіцієнт періоду 0.7). Але якщо взяти до уваги глобальне потепління (взимку немає снігу і температура вище нуля) і невисоку річну ціну на мотобайк - вигідніше купити на всякий випадок на рік.

Для того щоб оформити ОСАГО на мотоцикл в електронному (візуальному) вигляді - достатньо скористатися сервісом RinokStrahovka.ua/osago:

Вибираємо МОТОЦИКЛ, робочий об'єм двигуна і адресу реєстрації власника за техпаспортом. Натискаємо РОЗРАХУВАТИ і вибираємо найбільш підходящий варіант в залежності від Страхової компанії, франшизи, ліміту відповідальності та ін. факторів: 

  

Ринок страховка пропонує варіанти більш ніж 10 провідних страхових компаній України в одному місці! Більш того, страховий агрегатор неупереджений і об'єктивний: на відміну від страхової компанії.   Окрім стандартних цін RinokStrahovka застосовує додаткові знижки для клієнтів сайту. Це вигідно відрізняє придбання ОСАГО на страховому агрегаторі.

Поліс ОСАГО онлайн: всі страхові компанії в одному місці знижки до 30% 

 

ПОДІЛИТИСЯ: