Як визначити населений пункт власника для розрахунку Автоцивілки

Vishwa
Vishwa S 14.07.2019
ПОДІЛИТИСЯ:
Image Description

Адреса реєстрації (населений пункт) власника – один з основних факторів, що визначає ціну на поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ). Як визначити населений пункт власника в вашому випадку для правильного визначення ціни на поліс ОСАГО онлайн? (див. пошук страхових продуктів в залежності від населеного пункту власника).

21 вересня 2019 введено в дію Розпорядження Нацкомфінпослуг "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів з питань Обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів", яке розроблено відповідно до подання МТСБУ.

Розпорядженням було змінено принцип визначення територіального коефіцієнту: замість місця реєстрації транспортного засобу для цілей тарифікації коефіцієнт буде встановлюватися за місцем реєстрації (прописки) власника транспортного засобу, зазначеного в Свідоцтві про реєстрацію ТЗ. До уваги приймається саме населений пункт реєстрації власника. Тобто, поліс ОСАГО має персоніфіковану ціну, але росповсюджується на будь-яку особу. Придбати поліс ОСАГО онлайн ви можете за посиланням.

Адреса (населений пункт) власника зазначено в Свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу на стороні, де вказано реєстраційний номер авто, в графі "Адреса" та/або "Населений пункт"  (див. Мал.1). Як бачимо, тепер страховка ОСАГО має однозначне визначення вартості. Страховка ОСАГО онлайн за посиланням.

Мал.1

 

Знаючи цю інформацію, можна самостійно визначити вартість Автоцивілки (ОСАГО). Сайт РИНОКСТРАХОВКА має зручний інтерфейс для самостійного розрахунку вартості ОСАГО і можливість порівняти ціни різних страхових компаній. Як придбати поліс ОСАГО Автоцивілки онлайн правильно:

 

Якщо ж в полісі позначено інший населений пункт, замість населеного пункту реєстрації власника (навмисно або ненавмисно) це може спричинити заниження коефіцієнта (К2) і страхового платежу відповідно. При ДТП це може зіграти не на користь клієнта, так як страхова компанія, яка здійснила страхове відшкодування потерпілому, зажадає від винуватця ДТП відшкодувати їй 50% виплаченого страхового відшкодування. Це передбачено статтею 38-1 пунктом 38-1.1. ЗУ «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів»https://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1961-15/page. Правильне визначення населеного пункту та вартості полісу ОСАГО Автоцивілки онлайн - це гарантія безпеки та надійності на протязі всього періоду страхування.


Тепер ви можете самостійно замовити та отримати поліс ОСАГО. На єдиному онлайн сервісі страхування РИНОКСТРАХОВКА порівнюйте, обирайте та замовляйте найкращу автоцивілку онлайн не виходячи з дому. Страховка ОСАГО онлайн - це просто, на РИНОКСТРАХОВКА.

ПОДІЛИТИСЯ: