Переваги оформлення міні КАСКО

Pavlo
Pavlo N 25.11.2021
ПОДІЛИТИСЯ:

Міні-КАСКО - це доступна альтернатива повному КАСКО. Іноді його називають економ пакет КАСКО або розумне КАСКО. Суть даного поліса - страхування автолюбителів від ризику ДТП. Навіть якщо буде доведена вина водія, міні КАСКО дозволяє застрахувати автомобіль винуватця.

Image Description

У зв'язку з зацікавленістю автолюбителів про додаткові засоби захисту автомобіля і необізнаністю більшості водіїв про існування добровільних програм страхування, відмінних від обов'язкового ОСАГО, мінікаско стає все більш затребуваним і потрібним видом страхування, як гармонійне доповнення такого звичного поліса ОСАГО.

Сильні сторони міні КАСКО

Міні КАСКО є програмою бюджетного автострахування за доступною ціною - вартість в даному випадку знижується за рахунок того, що скорочується пакет послуг, що надаються. У порівнянні з іншими стандартними варіантами, міні КАСКО діє виключно в разі ДТП - інші ризики відсутні. Є обмеження і суми компенсації, а деякі страхові компанії звертають увагу на знос авто. Для отримання більш докладної інформації про міні КАСКО пропонуємо ознайомитися зі статею "Що таке Міні каско, які ризики покриває"

  1. Міні КАСКО може бути вигідно для урбаністичного стилю життя, коли 100% часу доводиться пересуватися по дорогах міста, паркуючись в важкодоступних місцях і проводячи багато часу в пробках. В такому випадку на перше місце серед ризиків ми ставимо саме ДТП. Таке обмеження за доступні гроші нам підходить.
  2. Міні КАСКО - це свого роду "безумовне пряме врегулювання" (якщо ДТП без вини) або безумовне страхування автомобіля винуватця в результаті ДТП. А ось ОСАГО цього не покриє.
  3. Ціна річного поліса не перевищує вартості невеликого фарбування, яке може виникнути в результаті звичайної подряпини або невеликої вм'ятини кузова. Але ж покривається при цьому сума до 130000 грн. Вигідно!

Таким чином, незважаючи на те, що міні КАСКО є відносно новою послугою, їй вже вдалося зацікавити багатьох українських автолюбителів. Безумовно, для даної програми характерний і ряд недоліків у вигляді обмежених сум відшкодування, невеликого списку страхових випадків і так далі, але її переваги є більш відчутними. Так, купуючи міні КАСКО, ви економите до 90% бюджету на повне класичне страхування автомобіля. При цьому страховка оформляється за ідентичним принципом з повним добровільним полісом.

Перший агрегатор страхування міні КАСКО в Україні

Під час вибору даного типу страхування автовласникові варто вкрай відповідально підійти до вивчення умов покупки поліса. Якщо правильно вибрати програму, можна буде розраховувати на максимальну вигоду за доступною ціною.

Завдяки новому функціоналу сервісу Rinokstrahovka з'явилася можливість розрахувати й замовити найбільш підходяще міні КАСКО в режимі онлайн від різних страхових компаній в одному місці.

ПОДІЛИТИСЯ: