Переваги оформлення КАСКО

Pavlo
Pavlo N 21.10.2021
ПОДІЛИТИСЯ:

Їдеш собі в пробці - нікого не чіпаєш. Бац! Ззаду хтось в'їхав. Якщо немає КАСКО, доведеться користуватися ОСАГО винуватця, і тобі виплатять відшкодування через 2-3 місяці з урахуванням зносу. Або ще випадок - поставив авто на парковку. Через час приходиш, а на авто дерево, яке поділило улюблену машину на дві половинки. А буває так, що ні з того ні з сього дощ перетворився в град - увесь дах в сколах. А коли на трасі їдеш і камінчик потрапляє в вітрове скло? Або приїхав на пікнік до лісу на популярне місце. Увечері приходиш - на бампері подряпини: винуватець давно вже поїхав і записку не залишив. Або під будинком на ніч залишив авто. Вранці приходиш - якийсь художник вирішив прикрасити одноколірним балончиком і скло вибити, щоб салон провітрювався...

Але ж авто не в вукуумі...

Якщо автомобіль постійно не зберігається в секретному бункері, то варто визнати, що він схильний до розкрадання, пошкодження або тотальної шкоди по численних причин. Адже збереження нашого залізного коня залежить не тільки від манери їзди, а й від оточуючих шумахерів, розбійників і явищ природи. Адже ми не живемо у вакуумі, а з огляду на той факт, що 1-2 тонний металевий механізм в русі є ризиком підвищеної небезпеки, надмірно розслаблятися на дорозі, а тим більше зупинятися, щоб піти пішки - не вихід із ситуації!

Про все по черзі. Якщо транспорт буде вкрадено або пошкоджено з тих чи інших причин у вигляді стихійних лих, ДТП, хуліганства третіх осіб і так далі, його відновлення і ремонт в даному випадку потребує серйозних витрат. Ось чому страховка авто КАСКО дозволить знайти спокій при пересуванні на транспорті.

Що ж являє собою цей поліс і які переваги для нього характерні?

Image Description

Що таке страхування КАСКО?

Страхування авто КАСКО - це добровільне страхування транспорту, яке дозволяє фінансово захистити авто від кражі й збитку у вигляді:

  • ДТП.
  • Незаконного заволодіння.
  • Протиправних дій третіх осіб.
  • Стихійних явищ.
  • Пожеж і вибухів.
  • Падіння об'єктів.
  • Інших випадкових подій.

У договорі страхування можуть бути присутніми як всі вищеописані ризики (мова йде про повне КАСКО), так і деякі з них (неповне КАСКО). З більш детальною інформацією про види даного поліса можна ознайомитися в цьому матеріалі (див. статтю про види КАСКО).

КАСКО страховка відрізняється від поліса ОСАГО в першу чергу тим, що вона гарантує захист незалежно від того, хто винен у заподіянні шкоди. У випадку ж з ОСАГО забезпечується захист водія від відповідальності за шкоду, яка була заподіяна іншим людям виключно за ризиком ДТП з вашої вини (власні втрати не компенсуються). Щоб хоч якось убезпечити постраждалих на дорозі в ДТП, ОСАГО зробили обов'язковим видом страхування, а про винуватців ДТП або випадкових постраждалих в результаті безлічі інших ризиків абсолютно забули. КАСКО заповнює цю прогалину, але подбати про нього доведеться самостійно, адже це добровільне страхування.

Чому варто купити КАСКО?

Плануючи придбати страховий поліс KASKO Україна, варто ознайомитися з його незаперечними перевагами:

  • Якщо автомобіль був пошкоджений, не буде потрібно довгий час очікувати виплату, щоб його відремонтувати. Терміни вказані в договорі й найчастіше вони менше в порівнянні з ОСАГО.
  • Покриття повної суми ушкоджень, які виникли в результаті страхового випадку. Не враховується знос, як в ОСАГО. Причому сума відшкодування обмежена лише вартістю автомобіля та може перевищувати мільйон гривень на відміну від ОСАГО, де ліміт на сьогодні всього до 130000 грн.
  • Всеосяжний список подій, при яких страхова компанія зобов'язується відшкодувати збиток. Купивши повне КАСКО, не матиме значення, з якої саме причини сталося пошкодження - адже це КАСКО, а не обов'язкове ОСАГО.
  • Універсальна угода між страхувальником і страховою компанією. У документі можна вказати різну кількість ризиків, обговорити умови й обмеження.
  • Автостраховка КАСКО може поширюватися на кожного водія, у якого є право керувати ТЗ - в будь-який час доби 24 на 7 по всій території України й навіть Європи під час руху, паркування або стоянки!

Де обрати компанію для оформлення КАСКО?

Тепер ви знаєте, що таке автострахування КАСКО та чому його варто оформити. Купити додаткове страхування в інтернеті, не виходячи з дому, можна завдяки онлайн сервісу страхування Rinokstrahovka.

Порівняйте поліси страхування КАСКО онлайн провідних страхових компаній в одному місці. Після порівняння і вибору найбільш оптимального рішення вам не складе труднощів замовити поліс. Порівнюйте, обирайте, купуйте вигідне авто КАСКО на сервісі Ринокстраховка.

ПОДІЛИТИСЯ: