КАСКО на авто з США

Pavlo
Pavlo N 19.05.2021
ПОДІЛИТИСЯ:

КАСКО на авто з США

Плануючи покупку автомобіля, з кожним роком все більше українців замислюються про варіант придбання машини не в салоні, а пригону з іншої країни. Так, сьогодні досить популярним варіантом є транспорт, куплений на американському аукціоні та доставлений в Україну. У такому випадку клієнт може розраховувати на суттєву економію коштів. Для максимальної впевненості в захисті своєї машини від самих різних ризиків варто оформити КАСКО на авто з США

Image Description

Чому авто з США користуються великим попитом в Україні?

Одна з головних причин, чому покупка американських автомобілів стає все більш поширеним процесом, пов'язана з їх низькою вартістю в порівнянні з аналогічними моделями, що продаються на українському ринку. Питання економії актуальне для будь-якої людини, що замислюється про покупку машини - завдяки перегону транспорту через океан вдасться зберегти чималу частину бюджету.

Не варто забувати про можливість знаходження досить незвичайних і ексклюзивних екземплярів, які просто відсутні в українських салонах. На американському ринку дійсно набагато легше підібрати не тільки зручні та надійні, але й стильні, унікальні транспортні засоби.

Паркетники з США в більшості випадків мають непогане технічний стан і відразу готові до використання новими власниками. А все тому, що американці звикли міняти авто навіть при незначних пошкодженнях, тому транспорт не особливо сильно зношується. Таким чином, на аукціонах досить-таки багато автомобілів, які майже нічим не відрізняються від нових.

Що таке КАСКО на авто з США та які ризики воно покриває?

Оформити КАСКО на американську машину - значить добровільно застрахувати авто з США. Цей вид страховки поширюється на різні транспортні засоби. Мова йде про:

  • Легкові та вантажні автомобілі (а також автобуси й причепи віком до 15-20 років).
  • Мототехніку (до 6 років).
  • Спецтехніку.

Після покупки КАСКО на той чи інший засіб пересування можна бути на сто відсотків впевненим в його безпеці. Страхова компанія зобов'язується відшкодувати витрати за багатьма ризикам у вигляді:

  • Дорожньо-транспортних пригод.
  • Викрадення або крадіжки машини зловмисниками.
  • Стихійних лих.
  • Вандалізму.
  • Займання, пожежі й так далі.

Більше того, повна страховка на авто із США може бути оформлена відразу ж після доставки автомобіля в Україну і проведення ремонтних робіт по відновленню - в такому випадку договір буде включати в себе фінансове покриття від будь-яких ризиків під час руху, стоянки та парковки, 24 години на добу, протягом першого року експлуатації в Україні.

Види франшизи КАСКО

Франшиза є важливим параметром в автострахуванні та служить для визначення величини збитку, нанесеного автомобілю, який клієнт буде готовий компенсувати зі свого бюджету. Йдеться про свого роду зобов'язання самостійної компенсації збитку в рамках певної суми.

Франшиза може бути безумовною і умовною:

  • Згідно з безумовною, якщо настає страховий випадок, у клієнта є право отримати компенсацію в сумі, що становить різницю між сумою завданих збитків та величиною франшизи. Наприклад, якщо машина коштує 150 000 грн., а безумовна франшиза становить 2%, її розмір буде рівний 150 000 х 2% = 3000 грн. Якщо транспорту буде завдано збитків на 5000 грн., страховик зобов'язується компенсувати 5000 - 3000 = 2000 грн.
  • Відмінність умовної франшизи від безумовної полягає в тому, що якщо настає страховий випадок, коли збиток перевищує суму франшизи, страхова компанія зобов'язується повністю погасити його. Якщо ж сума менше прописаної в договорі, клієнт буде змушений вирішувати питання самостійно.

Де шукати кращі страхові компанії?

Страховий агрегатор Rinokstrahovka зарекомендував себе в якості простого й інтуїтивно зрозумілого сервісу, де кожен користувач зможе порівняти умови різних страхових компаній та визначитися з найбільш оптимальним для себе варіантом. Таким чином, вдасться заощадити кілька годин, а то й днів часу, оскільки більше не потрібно буде займатися пошуком списку страховиків з ліцензією і дзвонити в кожну компанію для уточнення умов співпраці.

ПОДІЛИТИСЯ: