Які страхові послуги підходять для вас? Перевірте цей список полісів

Alok
Alok S 15.10.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Які страхові послуги підходять для вас? Перевірте цей список полісів

Страхування є оптимальним способом захистити себе від різних ризиків і непередбачуваних життєвих обставин. У багатьох випадках, страховка спрощує життя. Обов'язкова наявність поліса є звичайним явищем в європейських країнах, адже це дуже зручно і вигідно. Як правило, страхові компанії надають широкий вибір страхових послуг, таких як ОСАГО, КАСКО, Зелена карта, страхування різного майна, медичне страхування, туристичне страхування для бажаючих зробити поїздку за кордон та ін. Які страхові послуги потрібні? У чому їх переваги?

Звичайно ми можемо почати аналізувати страхові компанії на предмет репутації, наявності ліцензій, розміру тарифів, можливості оформити поліси страхування онлайн, варіанти страхування онлайн та ін. Але давайте почнемо з самого початку щоб зрозуміти, навіщо нам потрібна страхова послуга?

Image Description

Коли може знадобитися страховка

Все те що не можна передбачити заздалегідь - можна застрахувати. Наприклад: ДТП, пожежа, стихійні лиха, медична допомога за кордоном, травма на змаганнях та ін. Але давайте спробуємо структурувати всі види страхових послуг і страхових потреб, щоб створити цілісну картину страхування, і щоб зрозуміти які поліси страхування онлайн потрібні саме вам.

Страхування майна

Перший блок страхових послуг - це майнові страхові послуги. Ми чомусь в першу чергу можемо оцінити майно, нажите непосильною працею. Хоча напевно перш за все життя безцінне. Ну да ладно, ми відволіклися. Умовно під майном в страхуванні слід розуміти те, що знаходиться в якомусь нерухоме місці, наприклад за адресою. І завдання полягає в страхуванні цього майна в нерухомому місціі. Тобто, це не транспортні засоби, не люди - а перш за все нерухомість, яку непогано було б застрахувати від вогневих ризиків та стихійних лих, і рухоме майно, яке повинно нерухомо (або трошки рухоме) перебувати всередині цієї нерухомості. Меблі, техніка, предмети інтер'єру - все це також можливо застрахувати. Євроремонт, інженерні, сантехнічні електротехнічні комунікації - все це також можливо застрахувати. Від чого страхувати? Від пожежі (навіть не з вини) або стихійних лих або пограбувань можна з легкістю в режимі онлайн застрахуватися.

Також необхідність страхування власного або комерційного майна настає при взятті квартири або будинку в іпотеку, а також при здачі великих об'єктів в короткострокову і довгострокову оренду. А з огляду на постійну нестачу часу, оформити поліс можна в інтернеті, адже є різні варіанти страхування онлайн.

Краща схема страхування для автомобілістів

Автомобіль давно не розкіш. Це засіб не тільки пересування, доставки і заробітку, а й звичайного побутового комфорту. Але разом в комфортом ми стикаємося з певними ризиками на дорозі.

Наші схеми страхування онлайн допоможуть водіям транспортних засобів уникнути головного болю в пошуку вигідних страховок не виходячи з дому. Для цього достатньо придбати страхування онлайн в пару кліків, а для цього достатньо мати під рукою ноутбук, смартфон або інший гаджет.

Який страховий біль у автомобілістів? Це звичайно ж сам автомобіль (страхування автомобіля по КАСКО). І своя відповідальність, в разі якщо потрібно компенсувати збитки постраждалим. Відповідальність покривається обов'язковим страхуванням водіїв перед третіми особами (ОСАГО). Оформити обов'язкові поліси страхування онлайн, такі як автоцивілка (ОСАГО) не складе великих труднощів. Слід зазначити, що вони вже доступні в електронному вигляді: причому вони мають таку ж юридичну силу, що й звичайні паперові. Для оформлення необхідні дані паспорта громадянина України (або водійське посвідчення), ідентифікаційного номера, свідоцтва про реєстрацію авто (техпаспорта), адреси та електронної пошти. Згідно Правил дорожнього руху поліцейським досить показати електронну версію поліса прямо зі смартфона. Перевірка здійснюється за номером поліса або державного номеру транспортного засобу або по QR коду з полісу.

Страхування автомобіля по КАСКО передбачає вже страхування транспортного засобу де б воно не було. На дорозі, на стоянці, під будинком: на відміну від страхування майна яке ми розглядали раніше.

Страхування для туристів

Ми всі дуже любимо відпочивати. А під час поїздки за кордон обов'язковою умовою є туристична страховка.

У нас діє найкраща схема страхування, що допомагає застрахувати можливі медичні витрати при виїзді за кордон на роботу, відпочинок або на змагання.

На сайті представлені тільки перевірені схеми страхування онлайн. Незважаючи на світову пандемію коронавірусу бажаючих відвідати інші країни, особливо завжди актуальні і "дозволені" - не поменшало. Оформлення медичного страхування допомагає не тільки дотриматися формальностей, а й реально застрахувати себе від неприємностей за кордоном. І хоч ця послуга умовно обов'язкова, однак її ціна дуже вигідна, враховуючи покриття в 30000 ЄВРО (всього до 200 грн. на тиждень за медичне страхування за кордоном).

При цьому важливо взяти до уваги той факт, що не всі медичні витрати оплачуються по закордонних страхових полісах. Ми пропонуємо придбати страхування онлайн при виїзді за кордон і не переживати, що життєві обставини зіпсують ваш відпочинок. Просто сидячи в аеропорту не забудьте придбати цю корисність онлайн. Щоб оформити в поїздку поліси страхування онлайн досить мати під рукою закордонний паспорт, код ІПН, адресу і точні дати поїздки. Також існують різні варіанти страхування онлайн під індивідуальні ситуації. Наприклад збільшення ліміту до 50000 ЄВРО або страхування від невиїзду або страхування відповідальності за кордоном. А схеми страхування онлайн вельми прозорі, немає прихованих комісій, незрозумілих платежів та інших неточностей в договорах. Перед оформленням можна скористатися калькулятором для порівняння страховок в різних компаніях. Придбати страхування онлайн можна на нашому сайті. Ресурс працює на будь-яких операційних системах, відвідати сайт можливо і з Android або iOS пристрою.

Медичне страхування в Україні

Після повернення додому ми згадуємо реалії української медицини. Начебто все добре, але хотілося б краще. На жаль в Україні для українців ще немає програм медичного страхування з покриттям в 30000 ЄВРО, але тим не менш до 5000 дол. свої медичні витрати можна покрити за допомогою класичного медичного страхування.

А щоб убезпечити себе від критичних захворювань, таких як онкологія, можна скористатися унікальною страховою програмою (на сьогодні вже працює в 5 страхових компаніях України) - медицина без кордонів. Покриття до 2000000 ЄВРО і лікування в закордонних клініках. Скористайтеся можливістю убезпечити себе і своїх близьких в онлайн режимі, оскільки вартість послуги не перевищуємо 200 Євро на рік.

Накопичувальне страхування життя

Послуга накопичувального страхування життя знаходить велику популярність. За допомогою неї можна не тільки застрахувати життя, а й зібрати певну суму грошей. Договір страховки укладається строком від 5 років. Це поєднання накопичення і страхування від нещасних випадків, про які пізніше. Суть страхування життя: протягом певного періоду вносяться внески, суми точно визначені. По закінченню терміну страхувальник або застрахований отримує всю накопичену суму з відсотками. У договорах закріплюється сума, менше якої застрахована особа не отримає. У разі настання непередбачених обставин пов'язаних з життям і здоров'ям, застрахований отримує повну або часткову компенсацію всіх накопичень достроково. Перш ніж купувати даний страховий продукт рекомендуємо отримати консультацію фахівця щоб найкраща схема страхування життя була доступна саме вам.

Страхування від нещасних випадків

Будь то в складі накопичувального страхування життя або туристичного страхування або окремо на період змагань або просто 24 на 7, страхування від нещасних випадків - це фінансовий захист на випадок смерті, інвалідності або травм в результаті нещасних випадків. Під час тренувань та змагань цей вид страхування стає умовно обов'язковим, щоб убезпечити не тільки спортсмена але і організаторів змагань.

Види страхових послуг. Що вибрати?

Важливою особливістю страхової послуги є те, що ми ніколи не складуємо гроші "прозапас" на випадок невдачі. Ми купуємо автомобіль - і не заощаджуємо про запас ще 100% його вартості на випадок його викрадення. Саме для цього й існують страхові компанії. Вони акумулюють фінансові ресурси для того щоб виплачувати страхове відшкодування тим хто потрапив в біду. І ціна послуги значно менше вартості активу. Наприклад, повне страхування автомобіля - це від 3% до 6% від його вартості на рік. Повне страхування квартири - це від 0,15% до 1% її вартості на рік. Медичне страхування - це від 5 до 10% покриття в Україні і до 1% з покриттям 30000 Євро в туристичних страховках. Все це говорить про те, що маючи активи і здоров'я - їх слід цінувати, фіксувати і страхувати щоб уникнути непередбачених і некерованих ситуацій.

Бажаємо вам тільки успіхів на вашому шляху, а якщо потрібно зафіксувати результат і застрахувати - ми завжди до ваших послуг. Онлайн страхування - це Ринокстраховка.

ПОДІЛИТИСЯ: