Яка необхідність в полісах страхування від нещасних випадків

Anton
Anton Obrezkov 15.10.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Яка необхідність в полісах страхування від нещасних випадків

Ми народжуємося, пізнаємо світ, розвиваємося, і в процесі становлення вчимося планувати, організовувати, мотивувати, контролювати і досягати поставлених цілей. Не завжди нам благоволить доля і не завжди ми перемагаємо. Ми програємо, зазнаємо невдачі але не здаємося і продовжуємо йти вперед. Невдачі - непостійні, нам вдається досягати успіху в запеклій боротьбі, перш за все з самим собою. Але не завжди вдається йти і досягати успіху поодинці. Це практично неможливо. Ми живемо в соціумі, він нас живить, надихає, підставляє плече і забезпечує усіма матеріальними і нематеріальними благами. Все чого ми досягли - ми зобов'язані суспільству. Неможливо самореалізуватися без суспільства. Навіть генії-відлюдники в кінцевому підсумку стають знаменитими завдяки визнанню, громадському визнанню хоч навіть і не за життя.

Громадські та моральні закони цивілізації дали поштовх розвитку всьому: від кредитів і страхування ми отримали всі ті безліч благ, що нас оточує зараз. І навіть якщо настає нещасний випадок, а він приходить несподівано, страхування від нещасних випадків - як фінансовий інструмент захисту від фінансових втрат непрацездатності - є важливим сучасним цивілізаційним шляхом підтримки.

Image Description

Історія страхування від нещасних випадків бере початок ще з рабовласництва. Придбати страхування від нещасних випадків онлайн в ті давні часи не представлялося можливим. І так, вигодонабувачами від нещастя рабів і гладіаторів були рабовласники, але вже тоді були закладені принципи цінності людського життя.

Страхування від нещасних випадків онлайн або оффлайн слід розуміти як страхування особистості від можливих фізичних недуг, які відбулися в результаті раптових непрогнозованих подій зовнішнього характеру. Варіанти страхування від нещасних випадків в наші дні пропонують всі можливі варіанти страхового покриття на різний рівень достатку. Від 1000 грн. до мільйонів доларів на рік. Сучасне страхування від нещасних випадків онлайн - це або незалежний страховий продукт або частина більш комплексного страхового покриття.

Страхування від нещасних випадків онлайн для подорожуючих

Перше знайомство з цим видом страхування відбувається під час обов'язкового придбання туристичного страхування для виїзду за кордон. Перший блок туристичного страхування - це страхування медичних витрат за кордоном, другий (часто вже не обов'язковий) - це страхування від нещасних випадків за кордоном. Два продукту в даному випадку працюють в зв'язці. В результаті настання нещасного випадку - страхувальнику буде надана і медична допомога за рахунок страховки і разове відшкодування через настання нещасного випадку. Тобто оплата буде як би в подвійному розмірі, що безумовно покращує фінансову підтримку постраждалого. Як правило, страхові компанії роблять упор на медичне страхування, додаючи в покриття від нещасного випадку символічні 10000, 20000, 30000 грн. Але деякі компанії, наприклад ERV, за замовчуванням пропонують страхування від нещасного випадку від 3000 ЄВРО (в перерахунку це вже близько 100000 грн.). Ціна страховки символічна (не більше 20 грн. за день), але підтримка вже досить вагома. Спробуйте наступного разу звернути свою увагу на варіанти страхування від нещасних випадків в складі туристичного страхування. Це дрібниця, але підтримка вагома.

Страхування від нещасних випадків в складі накопичувального страхування життя

Все більш популярним в Україні стає накопичення на старість за допомогою накопичувального страхування життя. Або накопичення на навчання дитини. Мета може бути різною - але принцип один і той же: накопичення грошових коштів за допомогою складного відсотка. Але крім відсотка, лайфові страхові компанії забезпечують фінансовим захистом в разі раптової смерті або інвалідності. Це те ж страхування від нещасного випадку. Щороку з кожного платежу по накопичувальному страхуванню страхова компанія утримує певну частину на ризиковий продукт страхування на непрогнозовані випадки. Незважаючи на те, що накопичення таким чином зменшується - важливість і корисність цього страхового продукту стає не менш популярним: головне справно платити по рахунках, а накопичену суму, та ще й з відсотками все одно хтось отримає, навіть, якщо так станеться - достроково.

Страхування від нещасних випадків в класичному медичне страхування

За аналогією з туристичним страхуванням страховики пропонують всередині України застрахувати себе відразу по двом продуктам: медичного страхування і страхування від нещасних випадків. Також останнім часом стає більш популярним страхування від конкретного захворювання. Наприклад страхування від covid-19. Суть даної страхової послуги в наступному: єдиним ризиком є ​​захворювання covid-19. У разі настання цієї події (нещасного випадку) страхова компанія компенсує застрахованій особі певну суму грошових коштів.

Також дедалі популярнішим стає страховий продукт - медицина без кордонів. В умовах недосконалої української медицини, завдяки цій страховій послузі українцям стає доступним лікування за кордоном в спеціалізованих клініках світу. У програмі, вже зараз є п'ять важливих ризиків: онкологія, заміна серцевого клапана, шунтування, нейрохірургічне втручання і трансплантація органів. Наступ кожного з цих подій - це також нещасний випадок, тому цей продукт також слід розглядати як похідний від страхування від нещасних випадків онлайн. Придбати страхування від нещасних випадків онлайн або прямо або в складі більш складного продукти ви завжди можете на нашому сервісі.

Страхування від нещасних випадків для іноземців в Україні

Іноземні громадяни точно так як і ми виїжджаючи за кордон повинні мати при собі страховий туристичний поліс. Він може покривати і медичні витрати і витрати пов'язані з інвалідністю або травмами в результаті нещасного випадку. Причому схеми страхування від нещасних випадків онлайн доступні через інтернет 24 на 7 для іноземців. Поліс страхування від нещасних випадків онлайн доступний іноземцю не виходячи з дому. Достатньо просто відвідати наш сервіс онлайн страхування і придбати страхування від нещасних випадків онлайн завчасно до в'їзду в Україну.

Страхування від нещасних випадків онлайн для спортсменів

Для запобігання непередбачених обставин організатори змагань вимагають від спортсменів наявність діючої страховки від нещасних випадків. З одному боку це правильна міра, оскільки більшість спортсменів працюють на межі можливостей, тим більше на змаганнях, щоб показувати найкращий результат. Також дуже часто навіть на регіональних або міських дитячих змаганнях потрібна страховка. Схеми страхування від нещасних випадків онлайн доступні 24 на 7 навіть перед самими змаганнями завдяки онлайн сервісу страхування, таким як наприклад Ринокстраховка.

Але змагання - це лише верхівка айсберга. Вся невидима і копітка робота проходить на тренуваннях. І тут як не можна до речі поліс страхування від нещасних випадків онлайн буде вагомою фінансовою підтримкою на випадок непередбачених травм.

Страхування від нещасних випадків для працівників ризикових професій

Каскадери, висотники, циркачі - їх усіх об'єднує не тільки пристрасть, а й високий ризик настання травми під час робочого процесу. Поліс страхування від нещасних онлайн допоможе убезпечити працівників даної категорії фінансових втрат на випадок втрати працездатності. Схеми страхування від нещасних випадків онлайн дозволяють підібрати найбільш підходящий ступінь ризику кожної конкретної людини в залежності від його професійної діяльності. А що може бути краще спокійного професіонала, який чесно і старанно виконує свою роботу?

Онлайн варіанти страхування від нещасних випадків

Як ми вже повідомили, варіантів і комбінацій страхування від нещасних випадків може бути безліч. А визначити, підходить той чи інший варіант конкретній людині можна тільки індивідуально. Поліс страхування від нещасних випадків онлайн - це виключно добровільне страхування, потреба і корисність якого кожна людина визначає для себе індивідуально. Але як правило 90% - це стандартизовані варіанти страхування від нещасних випадків в залежності від:

  1. Максимальної страхової суми (покриття в грошовому еквіваленті)
  2. Страхових ризиків (смерть, інвалідність, тимчасова непрацездатність травми)
  3. Ризик за спортом (відсутність або наявність покриття за видами спорту)
  4. Ризик за професією (ступінь ризику професійних робіт)
  5. Віку застрахованого
  6. Терміну страхування
  7. Методу придбання (оффлайн або онлайн варіанти страхування від нещасних випадків)

Саме онлайн варіанти страхування від нещасних випадків - це те що ми пропонуємо. Це зручно. Маючи смартфон або планшет або домашній комп'ютер, ви без зайвих зусиль за 5 хв можете порівняти, вибрати і придбати страхування від нещасних випадків онлайн не виходячи зі свого робочого місця або на дивані вдома. Комперь, бай, сейвь разом з Ринокстраховка найкращий поліс страхування від нещасних випадків онлайн!

ПОДІЛИТИСЯ: