Як оформити поліс ОСАГО онлайн?

26.10.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Розрахувати вартість ОСАГО від різних страхових компаній України в одному місці, об'єктивно порівняти всі варіанти ОСАГО, вибрати найбільш підходяще ОСАГО і купити ОСАГО онлайн не виходячи з дому / офісу - ви можете всього за 5 хв. за допомогою онлайн сервісу за посиланням http://rinokstrahovka.ua/osago

На першому етапі вам необхідно розрахувати вартість ОСАГО різних страхових компаній. Для цього вам достатньо обрати потрібні параметри транспортного засобу (наприклад "Легковий авто" і об'єм двигуна "до 1600 см.куб.") й адресу реєстрації власника авто за техпаспортом (згідно з новими правилами, з 22.09.2019, адреса реєстрації власника визначається тільки згідно свідоцтва про реєстрацію ТЗ (тобто техпаспорту), навіть якщо прописка власника вже змінилася, і навіть якщо страхувальник не власник - вартість визначається за адресою (населеному пункту) власника виключно в техпаспорті. Натискаємо кнопку "Розрахувати".

Після натискання кнопки "Розрахувати", ми переходимо на другу сторінку, де представлені різні варіанти страхування ОСАГО онлайн в залежності від ціни, страхової компанії, франшизи, інших опцій та знижок від сервісу # Ринокстраховка.

Вибираємо найбільш підходяще ОСАГО, натиснувши кнопку "Придбати". Вводимо номер мобільного телефону, email, Прізвище, Ім'я, По батькові (бажано українською мовою) і натискаємо кнопку "Далі".

Вводимо реєстраційний державний номер авто (для авто, зареєстрованих в Україні, - великі українські літери і цифри, для іноземних авто (евроблях) - великі латинські літери і цифри), і натискаємо кнопку "Далі". Номер авто зазначений в техпаспорті.

Вводимо інші дані авто, якщо за номером авто вони не підтягнулися: Марку, Модель, Номер кузова (VIN - не більше 17 символів, виключення символи O, Q, I), Рік випуску. Якщо навіть ці дані авто автоматично підтягнулися, про всяк випадок перевірте їх правильність і в разі помилки виправте. Ці дані авто вказані в техпаспорті. Натисніть "Далі".

Після цього переходимо на сторінку введення адреси і персональних даних. Вибираємо зі списку населений пункт (це вже адреса прописки страхувальника (тобто клієнта), він може не збігатися з адресою реєстрації власника по техпаспорту - не плутайте ці дві адреси). Вводимо вулицю (проспект бульвар провулок і т.д.), номер будинку, номер квартири (якщо є).

Вводимо номер ідентифікаційного коду (10 цифр, за цим номером також перевіряється дата народження, яка вказується автоматично).

Вибираємо документ, що посвідчує особу (паспорт, id-паспорт, водійське посвідчення, посвідка на проживання). Вводимо серію і номер документа, ким і коли виданий.

Натискаємо кнопку "Далі".

Перед оплатою перевіряємо введені дані, дату початку і закінчення поліса ОСАГО, і якщо все правильно переходимо до оплати.

Оплата можлива по карті (VISA, MasterCard) за системою LiqPay або банківським переказом. За системою LiqPay оплата і підтвердження відбуваються моментально. Підтвердження банківським переказом може зайнятий до 3-х днів. Тому ми рекомендуємо оплачувати по карті за системою LiqPay.

Якщо всі дані були введені вірно, в робочий час (з 9 до 18) в будні дні (Пн-Пт), то поліс автоматично згенерується і прийде на ваш email протягом 5 хв. Таким чином ви станете володарем електронного полісу ОСАГО (у вигляді PDF-файлу).

Якщо є якісь зауваження до введених даних, або технічні роботи на сервісах страхових компаній, МТСБУ і т.д., поліс може відразу не згенеруватися, але не турбуйтесь, поліс ОСАГО згенерується пізніше (в крайньому випадку на наступний день). Тому ви завжди зможете зв'язатися з нами за Viber-ом 0671074700 та уточнити деталі можливої ​​затримки.

ПОДІЛИТИСЯ: