Навіщо потрібний страховий поліс для іноземців в Україні?

Anup
Anup S 15.10.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Навіщо потрібний страховий поліс для іноземців в Україні?

Оформлений страховий поліс іноземця покриє збитки від незапланованих нещасних випадків, які пов'язані зі здоров'ям в Україні. Переваги страхування іноземців полягають в можливості отримати безкоштовний доступ до медичних послуг та лікарських препаратів. У статті розглянемо як придбати вигідне страхування іноземців в Україні та навіщо це потрібно робити.

Image Description

Україна - приваблива країна для іноземців

Туристи з-за кордону приїжджають в Україну, щоб отримати насолоду від якісного відпочинку, побувати в пам'ятних місцях, з'їздити на Чорне, Азовське моря, а головне - залишитися при грошах. В останні роки країна стала однією з найбільш дешевих і відкритих для відпочинку, в тому числі і завдяки взятому курсу на приєднання до Європейського Союзу. Але щоб без проблем відвідати Україну, потрібно обов'язково купити медичне страхування, порівнявши попередньо найкращі варіанти страхування іноземців та вибрати найбільш підходящий для себе.

Крім туризму, Україна приваблює якісною освітою, особливо - медичною. Більше 60 000 іноземців у 2020 році вирішили отримати вищу освіту саме в Україні, більшість з них з Індії, Марокко, Азербайджану, Туркменістану, Близького сходу. При цьому освіта, порівнюючи з іншими країнами, набагато дешевша. Відразу 6 університетів потрапили в 2019 році до світового рейтингу кращих освітніх установ світу.

Ще однією важливою складовою міграції іноземців в Україну є кохання. Величезна кількість агентств з підбору партнера, чоловіка або дружини працюють десятками років, поєднуючи серця.

Медичне страхування іноземців в Україні - обов'язкова процедура для всіх, хто в'їзджає. Саме тому розглянемо найкращі схеми страхування іноземців, які дозволять офіційно перебувати на території країни і не боятися за своє здоров'я.

Перебування іноземців в Україні

Медичне страхування іноземців в Україні необхідно для всіх, хто планує затриматися в Україні. Без поліса оформити тимчасове місце проживання не вийде, та й клопотання на ВНЖ не пройде. Саме тому слід вивчити всі найкращі поліси страхування іноземців ще до подорожі в Україну

У разі відсутності страховки, навіть депортація в рідну країну для отримання медичної допомоги може стати проблемою. При цьому, лікування на території України, може обійтися в десятки тисяч гривень, так як без покриття державою або страховою компанією будь то укол, навіть щодо протидії звичайного кліща, може обійтися в 2-3 тисячі гривень.

Найчастіше вигідне страхування іноземців в Україні допомагає від:

  • травм, укусів, інфекцій, грипу;
  • нещасних випадків на робочому місці;
  • грубого ставлення медичних працівників.

У всіх цих випадках страхова компанія допоможе на першу вимогу і надасть всю необхідну підтримку. При цьому частою послугою в останні півроку стало страхування іноземців від Covid в Україні. Поширення пандемії призвело до необхідності обов'язкової наявності поліса, який забезпечив би захист іноземців в Україні. Без даного виду поліса відвідати країну зараз не можна.

Вигоди медичного страхування для іноземців в Україні

Здебільшого найкращі варіанти страхування іноземців здивують низькою ціною та достатньо великим покриттям. Наводимо два приклади полісів, які розкривають переваги страхування іноземців в залежності від бюджету іноземця:

від 300 грн / рік з покриттям в 4000 грн. Це відмінний варіант для самих бюджетних туристів, які хочуть трохи затриматися в країні. Сума в 4000 грн не така велика, щоб покрити серйозні хвороби, але застуду або раптовий укус кліща вилікувати вийде;

від 1500 грн / рік з покриттям в 30 000 євро. Подібні найкращі поліси страхування іноземців підходять бізнесменам, туристам, робітникам і закоханим, які хочуть залишитися в Україні на тривалий час. 30 000 євро легко покриє більшість хвороб, а також серйозне лікування із застосуванням дорогих медикаментів. Сума в 1500 грн на цілий рік - невелике вкладення коштів за можливість повністю покрити можливі фінансові збитки пов'язані зі здоров'ям.

Найкращі схеми страхування іноземців пропонують надійні компанії, які мають ряд ознак:

1. Надійність. Для цього скористайтеся рейтингами, які публікуються незалежними агентствами. Для самостійного аналізу необхідно вивчити відгуки, фінансові показники, резервні капітали й ступінь компетенції співробітників.

2. Вартість. Найкращі варіанти страхування іноземців рідко бувають дешеві. Швидше за все низька вартість обумовлена ​​підводними каменями в договорі, тому краще вибирати середню ціну по країні, але не переплачувати.

3. Умови. В обов'язковому порядку необхідно вивчити обсяг відповідальності страхової компанії. У ці зобов'язання входить перелік ризиків, що покриваються, а також виключення, терміни розгляду справ і порядок отримання виплати.

Страхування іноземців від Covid в Україні - ще одна важлива послуга, необхідна іноземним громадянам. Як вже говорилося раніше, це важливо не тільки з причини обов'язкової необхідності оформлення для перетину українського кордону, а й для отримання допомоги в разі зараження.

Страхування від Covid-19 для іноземців

Страхування іноземців від Covid в Україні можливо придбати на термін від 1 місяця до року. Місячна страховка обійдеться іноземцеві всього від 162 гривень з покриттям в 25 000 грн. Покриття буде цілком достатньо для належного догляду за пацієнтом і допомоги в одужанні. У разі підключення до інтенсивної терапії, на певний тривалий термін необхідні будуть додаткові фінансові витрати, але про це можна подбати заздалегідь, купивши поліс з більшим покриттям.

Переваги страхування іноземців від ковід підтверджуються загальними побоюваннями:

  1. Статистика продовжує погіршуватися і в світі зафіксовано мільйони хворих людей. Поліс допоможе в першу чергу фінансово.
  2. Ймовірність інфікування на високому рівні. А значить слід виконувати всі застереження ВООЗ і пам'ятати, що кожна десята людина може близько контактувати з уже хворою людиною.
  3. Спрогнозувати протікання хвороби досить складно, через що необхідно вибрати найбільш вигідне страхування іноземців в Україні, де буде дотриманий баланс між покриттям збитку і вартістю полісу.

При цьому необхідно потурбуватись про наявність подібної страховки у всіх членів сім'ї, які одночасно приїхали в країну. Безумовно, страхування від ковід не убезпечить від захворювання, але стане вагомою фінансовою підтримкою при одужанні.

Онлайн страхування іноземців не виходячи з дому

Особливістю сучасного страхового сервісу є можливість отримати найкращі поліси страхування іноземців не виходячи з дому! Онлайн порівняння, вибір, оформлення й придбання поліса з дистанційною моментальної доставкою на електронну пошту. Найкращі схеми страхування іноземців обов'язково повинні включати пункт про можливість отримати документи без обов'язкової присутності у офісі страхової компанії. Це зручно.Немає потреби їхати в страхову компанію і зайвий раз контактувати з людьми. Завдяки зрозумілому інтерфейсу і можливості відразу візуально порівняти всі плани, процес страхування максимально спрощений. Онлайн оплата за допомогою пластикової карти VISA або MasterCard. Автоматичний розрахунок всіх показників і максимально швидка підтримка. Онлайн метод замовлення найбільш правильний в умовах вимушеної самоізоляції.

Медичне страхування іноземців в Україні - важлива умова при в'їзді будь-якого іноземця в Україну. До даного питання слід підійти відповідально й відразу перейнятися медичним покриття в країні вашого перебування. Але ми бажаємо щоб перебування в Україні для вас було комфортним, безпечним і приємним. Ласкаво просимо!

ПОДІЛИТИСЯ: