Зелена Карта відтепер онлайн в Україні

Pavlo
Pavlo N 15.03.2022
ПОДІЛИТИСЯ:

24 лютого 2022 року розділило життя кожного українця на «до» та «після». Повномасштабна війна, причиною якої стала віроломне вторгнення російських військ в Україну, об’єднала не тільки українське суспільство, а й увесь цивілізований світ. Відносини у сфері міжнародного автомобільного страхування не стали виключенням.

З метою уникнення можливих проблем при перетині кордону українських автовласників, 02.03.2021 року було узгоджено ряд нововведень, що значно покращить ситуацію.

Image Description

Добрі новини Зеленої карти

По-перше, є домовленості з значною кількістю європейських країн щодо перетину кордону без полісу Зеленої картки.

По-друге, встановлені спеціальні тарифи за договорами міжнародної системи Зелена карта для легкових автомобілів на строк 15 днів та місяць. Встановлюється додаткова знижка у розмірі 50% до договорів страхування на короткі терміни перебування.

По-третє, Зелену картку відтепер можна оформлювати у електронному вигляді. Це означає що достатньо мати електронний поліс Зеленої картки у форматі PDF з QR кодом. Тобто демонструвати зелену карту на авто можна прямо з екрану вашого телефону, а якщо ви роздрукуєте його на звичайному аркуші А4 у вас буде вже паперова версія щоб не залежити від гаджету.

По четверте, перевірити дійсність Зеленої карти можна онлайн, оскільки при скануванні QR коду йде переадресування до централізованої бази МТСБУ в якій ви побачите що цей поліс введено до бази і про це є відмітка.

Де придбати Зелену картку онлайн?

Сервіс RinokStrahovka.ua одним з перших запустив можливість оформлення Зеленої картки онлайн. Всього за 10 хв у режимі онлайн ми відправимо ваш електронний поліс зеленої картки на ваш email та на вайбер для зручності. Ви можете самостійно оформити зелену карту онлайн на сайті або ми зробимо це замість вас якщо ви надасте дані у наш вайбер чат.

Відтепер і назавжди ми застосовуємо знижки для всіх полісів зеленої картки онлайн оформлених на нашому сайті.

ПОДІЛИТИСЯ: