Вигідне туристичне страхування - зробіть вашу подорож безпечною

Anton
Anton Obrezkov 15.10.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Вигідне туристичне страхування - зробіть вашу подорож безпечною

Подорож за кордон - можливості і загрози

Що таке щастя? Мабуть це заняття улюбленою справою, час із сім'єю та звичайно подорожі. Нові враження, дивовижні пам'ятки, заряд позитивних емоцій. Все це про подорожі. Близьке й далеке зарубіжжя. Поїздка за кордон здатна повністю перезавантажити мозок й тіло і покращити продуктивність після повернення. Тому що зміна обстановки - це можливість по новому подивитися на звичні речі й зробити черговий крок на шляху до своєї мети.

Але подорож - це не тільки кайф, але і певні обов'язки. Приготування до поїздки починаються вже за тиждень до виїзду. Нічого не можна забути. Особливо якщо це подорож за кордон. Коли ми вдома, ми стикаємося зі звичайними речами, і в разі виникнення непередбачених обставин ми відносно безболісно можемо під них підлаштуватися (все таки ми у себе вдома, мова спілкування - не проблема, адміністративні та медичні послуги звичні, валюта національна і т.д. ).

Але ось ми за кордоном. Як би відпочиваємо, але в гостях. А раптом щось піде не за планом? Розлад, отруєння, травма, укус, хвороба і т.д. Це спланувати неможливо. Але це не апокаліпсис: з цим можна жити, це можна контролювати і делегувати. І кращого засобу фінансового захисту в непередбачених обставинах за кордоном, крім як страхування, поки не придумали. Поліс туристичного страхування - це делегування медичних ризиків на страхову компанію.

Image Description

Страхування виїжджаючих за кордон туристів

Страхування туристів - це фінансовий, адміністративний та медичний захист за кордоном. Щоб не залежати від дорогих іноземних медичних клінік і труднощів перекладу, просто застрахуйтесь перед поїздкою за кордон. Медичне страхування туристів - те що треба. Поліс туристичного страхування в Україні доступний онлайн.

Страхування туристів - це страхування медичних витрат клієнта під час перебування за кордоном. Медичне страхування туристів носить рекомендаційний характер, але в більшості країн світу страхування туристів - це обов'язкова умова перебування іноземця. В першу чергу, в страховці повинен бути зацікавлений сам іноземний турист, щоб не залишитися наодинці з власними невирішеними фінансовими і медичними проблемами. По-друге чергу, в цьому зацікавлена ​​приймаюча країна, щоб не нести додаткову відповідальність за безвідповідальних іноземців. І в третю чергу, в цьому зацікавлена ​​рідна країна туриста, щоб потім не витрачати бюджетні гроші на порятунок своїх співгромадян. Ну і звичайно ж, в цьому зацікавлені рідні і близькі туриста, щоб не переживати про відсутність належної медичної підтримки за кордоном. Але найголовніше, що вартість туристичного страхування дуже доступна. Страхування виїжджаючих за кордон - це вигідне туристичне страхування. Не більше 10 EUR за тиждень з покриттям 30000 EUR. А можна знайти й ще дешевше, особливо на онлайн сервісі, де можна порівняти провідні страхові компанії в одному місці. І вибрати найкраще туристичне страхування. До речі, річне туристичне страхування в Європу обійдеться українцеві не більш ніж в 100 ЄВРО з покриттям в 30000 ЄВРО.

Але медичне страхування туристів - це не просто обов'язковий бюрократичний папірець для перетину кордону. Це унікальне і по наповненню і за доступністю медичне страхування на території відвідуваних країн. Це досить вигідне туристичне страхування. Примітно, що страховку для виїзду за кордон можна придбати прямо онлайн перед вильотом. Тому закордонний паспорт і страховка - ось в принципі і все що потрібно з документів, якщо ви подорожуєте в одну з більш ніж 70 країн світу, з якими Україна домовилася про безвізовий режим. Безвізовий спрощений режим у нас з такими країнами:

  1. Країни Шенгенської зони: Австрія, Бельгія, Німеччина, Греція, Данія, Ісландія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція, Естонія.
  2. Країни Європейського Союзу, які не входять до зони Шенген: Болгарія, Румунія, Кіпр, Хорватія.
  3. Інші країни Європи: Боснія і Герцеговина, Північна Македонія, Сербія, Албанія, Чорногорія.
  4. Країни колишнього пострадянського простору: Молдова, Білорусь, Азербайджан, Вірменія, Грузія, Росія, Казахстан, Киргизія, Таджикистан, Узбекистан.
  5. Курортні країни Близького сходу і північної Африки: Єгипет, Об'єднані Арабські Емірати, Туреччина, Туніс, Ізраїль.
  6. Екзотичні курортні країни: Таїланд, Сейшельські острови, Домініканська Республіка,
  7. Острівні країни Тихого океану і Карибського басейну: Антигуа і Барбуда, Вануату, Індонезія, Самоа, Східний Тимор, Бруней, Малайзія, Мікронезія, Ніуе, Палау, Тувалу, Сент-Вінсент і Гренадіни, Острови Кука, Гренада, Барбадос, Гаїті, Фіджі.
  8. Країни Центральної та Південної Америки: Гватемала, Гондурас, Коста-Ріка, Панама, Парагвай, Сальвадор, Перу, Еквадор, Чилі, Аргентина, Бразилія.
  9. Країни Африки: Свазіленд, Намібія
  10. Та інші!

Як бачимо вже зараз завдяки безвізу українцям доступні безліч цікавих і екзотичних країн. Але всюди свої традиції і своя специфіка охорони здоров'я, тому рекомендуємо обов'язково перед поїздкою купити поліс туристичного страхування.

Медичні вимоги в різних країнах

Страхування виїжджаючих за кордон - це міжнародне туристичне страхування. Але в кожній країні існують певні правила перебування іноземців. До цих правил також відноситься медичне страхування. Але щоб не було фальсифікацій в цьому питанні, введені певні нормативи. Наприклад, в країнах ЄС такі нормативи регламентуються відповідним рішенням Ради ЄС. Підтвердження й посилання на це рішення повинні бути вказані в медичній страховці туриста. Крім цього, вводяться мінімальні суми покриття за медичними затратами. У страхуванні це називається страхова сума або ліміт відповідальності страхової компанії. У більшості країн світу стандартне мінімальне покриття визначається в розмірі 30 000 євро (в тому числі всі країни ЄС). У віддалених країнах з дорогою медициною (таких як США, Канада, Японія, Австралія та ін.) покриття від 50000 дол.США.

Також, наприклад, для отримання робочої візи, часто потрібно покриття на річне туристичне страхування. На всі 365 днів в році з покриттям не менше 30000 ЄВРО.

Таким чином, для того що б відвідати певну країну, потрібно уточнити які вимоги щодо медичного покриттю в цій країні. Цією інформацією повинен володіти компетентний страховий консультант.

Що робити якщо потрібна медична допомога за кордоном

По суті, ваша страховка - це міжнародне туристичне страхування. Якщо ви придбали медичне страхування туриста перед виїздом за кордон - значить ви все правильно зробили: ваші медичні витрати за кордоном застраховані. Але перед виїздом рекомендуємо вам уважно ознайомитися з умовами страхування та діями при настанні страхової події.

По-перше, переконайтеся що в полісі вірно вказані ваші персональні дані: прізвище ім'я (бажано англійською мовою), серія та номер закордонного паспорта, дата народження. По-друге, переконайтеся що країна в яку ви прямуєте покривається даним полісом. По-третє, бажано щоб франшиза в полісі була нуль (щоб страхова компанія повністю компенсувала медичні витрати і не утримувала франшизу). По-четверте, зверніть увагу на період страхування: чи дійсно період страхування збігається з періодом вашого перебування за кордоном? По-п'яте, переконайтеся щоб ліміт відповідальності страхової компанії був достатнім для перебування у вашій країні перебування (для європейських країн не менше 30000 ЄВРО).

Також знайте як називається страхова компанія, і як зв'язуватися з нею при настанні страхової події. Як правило, для здійснення цілодобової підтримки страхова компанія використовує міжнародні асистуючі компанії. Це означає, що перебуваючи за кордоном, ви звертаєтеся не в страхову компанію прямо, а до асистуючої компанії, чиї контакти вказані в вашому туристичному медичному полісі.

Якщо настає необхідність у медичній допомозі, необхідно негайно звернутися до асистуючої компанії (контакти вказані в полісі). Це може бути не обов'язково телефон. Сучасні асистуючі компанії також використовують різні мессенжери (вайбер, телеграм, вацап і ін.), Електронну пошту. Якщо з якихось причин не вдається зв'язатися з лінією підтримки, за вас це може зробити інша людина: можна попросити щоб вони передзвонили або самі зв'язалися найближчим часом.

Повідомте оператору прізвище і номер поліса і причину звернення, щоб лікар-координатор зміг оперативно прийняти рішення щодо необхідної медичної допомоги. Це означає що асистуюча компанія повністю курирує вас з медицини за кордоном. Якщо необхідна допомога покривається договором страхування, вам повинні безкоштовно надати медичну допомогу за кордоном. У крайньому випадку, якщо з якихось причин не вдалося зв'язатися з компанією, що асистує, можна самостійно отримати необхідні медичні послуги, але для цього потрібно обов'язково взяти підтверджуючі документи, щоб в Україні страхова компанія могла компенсувати вам ці витрати.

Від чого залежить страховий платіж

Розмір страхового платежу залежить від наступних факторів. По-перше, від періоду страхування. Чим більше період - тим дорожче страховка. Як правило страхові компанії застосовують по-денну тарифікацію. По-друге, страховий платіж залежить від країн в яких ви плануєте бути. Принцип приблизно такий: чим далі країна і чим дорожче медичні послуги в цій країні - тим дорожче страховий платіж. По-третє, страховий платіж по медичному страхуванню туристів прямо пропорційно залежить від максимального розміру покриття. Це означає що покриття в 50000 USD буде коштувати дорожче ніж скажімо в 30000 EURO. Також вартість страхування залежить від віку застрахованого туриста. Як правило до 50 років стандартний тариф, для дітей трішки дешевше, для літніх людей - дорожче. Залежно від того, чим ви будете займатися за кордоном, платіж може варіюватися. Якщо це просто відпочинок на пляжі - це одне, якщо ж це спортивні заходи, або поїздка пов'язана з роботою - це вже дорожче. І нарешті, при всіх однакових умовах, ви можете порівняти туристичне страхування від різних страхових компаній в одному місці. Не виходячи з дому. В одному місці. Страхування туристів онлайн. Найкраще туристичне страхування на єдиному страховому сервісі Ринокстраховка.

Страхування туристів онлайн

Поліс туристичного страхування - це просто. Раніше була складна схема туристичного страхування. Для оформлення туристичного поліса, необхідно було обов'язково приїхати в офіс страхової компанії, причому з понеділка по п’ятницю, з 9 до 18. Але з впровадженням електронного онлайн сервісу, медичне страхування туристів онлайн оформляється за лічені хвилини не виходячи з дому чи навіть перед вильотом в аеропорту. Це зручно: не потрібно витрачати час і гроші, адже електронний поліс ще й дешевше. А завдяки всеукраїнському онлайн майданчику RinokStrahovka, ви можете не тільки купити онлайн, але і попередньо порівняти пропозиції провідних страхових компаній в одному місці, об'єктивно вибравши при цьому найбільш підходящий вам варіант страхування. Схема туристичного страхування онлайн наступна: вибираємо напрям, період дії, вік, і натискаємо кнопку розрахувати. Порівнюємо страхові продукти різних компаній. Неупереджено вибираємо найкраще туристичне страхування і натискаємо придбати. Заповнюємо персональні дані. Оплачуємо онлайн. Отримуємо страхування туристів онлайн на електронну пошту. Все дуже просто. Поліс туристичного страхування в Україні краще придбати на страховому ринку в одному місці, на Ринокстраховка.

ПОДІЛИТИСЯ: