10 переваг страхування авто онлайн

Pavlo
Pavlo N 10.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

 Автомобіль - це один з найбажаніших покупок мрії. Він забезпечує великий комфорт під час подорожі, а також вважається індикатором фінансового стану людини. За останні кілька років кількість автомобілів, що курсують по дорогах, значно збільшилася. Зі збільшенням кількості автомобілів в Україні, також почастішали випадки автомобільних аварій. Це одна з причин, чому для людей, які керують автомобілями, були введені суворі правила й закони.

Для непосвячених, в Україні страхування відповідальності водіїв є обов'язковим. Відповідно до Закону про ОСЦПВ 2004 року автомобіль може їздити по дорогах загального користування в Україні тільки в тому випадку, якщо він забезпечений відповідно до чинного законодавства полісом автострахування з мінімальним захистом від третіх осіб. Якщо ви погано розбираєтеся в різних покриттях, запропонованих в рамках автострахування, ознайомтеся будь ласка з видами автострахування, що доступні в Україні.

Image Description

Види автострахування в Україні

Залежно від запропонованого страхового покриття в Україні існують два види автострахування:

  1. Страхування відповідальності ОСАГО - це вид поліса автострахування, який захищає вашу відповідальність від пошкоджень, тілесних ушкоджень або смерті, заподіяних вашим автомобілем третім особам під час аварії.
  1. Комплексне страхування автомобілів КАСКО. Комплексне страхування автомобілів - це вид автомобільного страхування, який захищає вже ваш автомобіль від пошкоджень в результаті дорожніх пригод, пожежі, стихійного лиха, протиправних дій третіх осіб й угону. КАСКО має більш широке охоплення, ніж ОСАГО, але на відміну від ОСАГО, КАСКО - це добровільний вид страхування.

Законодавство України "про ОСЦПВ" вимагає в обов'язковому порядку тільки захисту відповідальності перед 3-ми особами. Страхування відповідальності перед третіми сторонами пропонується автостраховиками в Україні, які мають відповідну ліцензію на здійснення цього виду страхування. На сьогодні в Україні 48 таких страхових компаній. Перевірити страховий поліс можна в МТСБУ, це регулятор який стежить за діяльністю страхових компаній по ОСАГО.

Рішення про покупку ОСАГО або КАСКО залежить від ваших уподобань і бюджету. Просто переконайтеся, що ви купуєте кращу автомобільну страховку в Україні, яка відповідає вашим потребам у страхуванні.

Далі розглянемо варіанти придбання й переваги на прикладі страхування ОСАГО.

Як придбати ОСАГО?

Є два способи купити найкращу автоцивілку в Україні - онлайн і офлайн. Обов'язкове страхування відповідальності традиційно купувалося офлайн. Можна й так. Але уявіть: страховка осаго Київ. Багатомільйонне місто вкраде ваш час в пробках і очікуваннях, роблячи процес покупки офлайн ОСАГО Київ просто невиправданим. Навіть якщо не Київ: в будь-якому населеному пункті щоб купити страховку офлайн потрібен додатковий час і гроші.

Завдяки технологічному прогресу тепер можна купувати автострахування онлайн. Ознайомтеся з різними способами покупки автостраховки офлайн і онлайн.

Варіанти покупки автострахування оффлайн:

  1. Можна зв'язатися зі знайомим страховим агентом, щоб він привіз вам страховий поліс.
  2. Можна завітати до найближчого відділення страхової компанії.
  3. Можна зв'язатися зі страховою компанією по лінії підтримки клієнтів на офіційному сайті цієї компанії.

Варіанти покупки автострахування онлайн:

  1. Відвідування веб-сайту страхової компанії, у якій ви хочете придбати поліс
  2. Відвідування веб-сайту страхового агрегатора, наприклад rinokstrahovka.ua

10 переваг покупки автострахування ОСАГО онлайн

У порівнянні з покупкою страховки офлайн, покупка найкращої автомобільної страховки ОСАГО онлайн в Україні має ряд переваг. Давайте їх розглянемо:

Без паперу - спрощений документообіг

Поліс автострахування, придбаний через інтернет, вимагає мінімального оформлення документів. Фактично, деякі страхові компанії видають страховий поліс онлайн без оформлення документів. Для початку, форма пропозиції заповнюється в цифровому вигляді, а відскановані копії всіх необхідних документів (або даних) відправляються страховику онлайн. Крім того, електронна копія полісу відправляється на вашу електронну пошту після того, як поліс буде згенеровано. В результаті покупка автострахування через Інтернет від вас не потребує занурення в заповнення довгих рутинних форм, а також сприяє створенню більш екологічного середовища.

Немає необхідності в страховому агенті

Купівля автостраховки осаго через інтернет усуває необхідність в страховому агенті. Страховий агент - це людина з досвідом роботи в страховій галузі, який допомагає клієнтам розібратися в різних покриттях і купити підходящий поліс. Але коли ви купуєте поліс в інтернеті, ви можете легко знайти в інтернеті опис і роз'яснення всіх умов страхування, яких ви не розумієте. А якщо виникають сумніви, ви завжди можете зв'язатися з консультантом страхового агрегатора по телефону або мессенжеру.

Економніше

Купівля автоцивілки в інтернеті економічніша, ніж покупка її в офлайні. Коли компанія по автоцивілці працює в мережі інтернет, її загальні експлуатаційні витрати знижуються. Власники автомобілів самі купують поліс онлайн, що позбавляє страхового агента від необхідності реєструвати клієнтів. Таким чином, скорочуються витрати на виплату комісійної винагороди агенту. Точно так же покупка полісу ОСЦПВ через інтернет вимагає мінімальної або нульової паперової роботи, що додатково знижує експлуатаційні витрати за рахунок значного зниження вартості канцелярського приладдя. Оскільки операційні витрати страховика значно знижуються, вони пропонують вам страхування автомобіля за значно зниженою ціною. А найголовніше якість полісу при цьому не гірша, а за можливостями якість онлайн полісу навіть вища. Порівняти і перевірити страховий поліс за ціною й якістю ви завжди зможете онлайн. Про це трохи далі.

Зручніше

Купити автостраховку онлайн зручніше, ніж традиційно. Щоб купити поліс оффлайн, потрібно відвідати відділення страховика або зустрітися зі страховим агентом. З іншого боку, ви можете купити найкращу автоцивілку в Україні онлайн, навіть не виходячи з дому. Вам не потрібно стояти в черзі або чекати годинами, перш ніж купити поліс. Ви можете просто зайти на сайт страхового агрегатора в будь-який час доби, так як інтернет завжди у вашому розпорядженні. Крім того, ви також можете сплатити страховий платіж онлайн, використовуючи банківські картки або інтернет-банкінг.

Миттєва видача полісу

Коли ви купуєте поліс автострахування в інтернеті, він видається вам майже миттєво. Вам не потрібно чекати кілька днів, щоб отримати діючий поліс. Ваша страхова компанія видає ваш страховий поліс протягом декількох хвилин. Але якщо ви купуєте автостраховку в офісі, підтвердження в базі МТСБУ ви можете отримати тільки через кілька днів після оформлення.

Більш швидкий процес

Процес купівлі полісу автоцивілки в інтернеті набагато швидше, ніж його купівля традиційним способом в офісі. Ви можете купити найкращу автомобільну страховку ОСАГО в Україні онлайн за кілька хвилин. Все, що вам потрібно, це заповнити кілька основних відомостей про ваш автомобіль і свої персональні дані, не виходячи з дому, і ви можете отримати свій поліс в найкоротші терміни. Навпаки, коли ви купуєте осаго офлайн, вам необхідно зустрітися зі страховим агентом або відвідати відділення страховика, почекати свою чергу і тільки потім отримати свій поліс. Таким чином, покупка полісу онлайн відбувається швидше, ніж офлайн.

Онлайн-порівняння

Одна з найкращих особливостей покупки автоцивілки в інтернеті - це те, що ви можете порівняти різні поліси автострахування осаго онлайн. На ринку є безліч полісів автострахування, і пошук кращого автострахування в Україні може викликати труднощі. При покупці автострахування онлайн у вас є можливість порівняти поліси ОСАГО від різних страховиків онлайн на страхових агрегаторах, таких як Rinokstrahovka.ua. Ви можете порівняти поліси осаго на основі страхового покриття, франшизи, ціни та інших опцій, щоб знайти свій ідеальний поліс страхування автомобілів. Таким чином ви зможете вибрати і перевірити страховий поліс онлайн як за ціною, так і за якістю.

Легше перевірити надійність страховика

Перевірити поліс ОСАГО і надійність страхової компанії в інтернеті легше, ніж в автономному режимі. Перш ніж купувати поліс автострахування в інтернеті ви можете відвідати веб-сайт компанії, щоб розібратися з перевагами. Крім того, ви також можете перевірити відгуки існуючих або попередніх клієнтів, щоб розібратися з недоліками. Ці деталі можуть допомогти вам дізнатися, чи можна довіряти вашій страхової компанії. Пошук всієї цієї інформації в офлайні може бути дійсно важким і трудомістким. Тим більше навряд чи страхова компанія буде робити акцент на своїх недоліках. А об'єктивна інформація є тільки у незалежного страхового агрегатора, такого як rinokstrahovka.ua. Перевірка страхового поліса і страхової компанії доступна в одному місці. Тому перевірити поліс ОСАГО онлайн простіше ніж офлайн. Перевірити страховий поліс онлайн на справжність ви також відразу ж зможете після його придбання. Про це далі.

Легка перевірка полісу

Перевірка страхового полісу - це обов'язкова контрольна функція, щоб переконатися в якісній покупці. Перевірити справжність вашого полісу легше онлайн, ніж офлайн. Раніше, щоб отримати підтвердження справжності вашого поліса, вам необхідно було уточнити цю інформацію у свого страховика (страхового агента або консультанта). Це досить клопітно і виникає залежність від третіх осіб. Якщо ви придбали свій поліс через інтернет, ви можете перевірити поліс ОСАГО і його справжність моментально і самостійно за допомогою QR-коду в полісі, або за номерним знаком авто або за номером полісу. Перевірка страхового полісу онлайн - самостійний і незалежний від страхових консультантів процес.

Електронна копія вашого страхового полісу

При покупці автостраховки в інтернеті ви отримуєте документ полісу онлайн на зареєстровану електронну адресу. Ваша електронна пошта зберігає копію документа про страхування ОСЦПВ для використання в майбутньому. Ви можете втратити паперову копію полісу, випущеного при покупці полісу офлайн. Але під час онлайн-покупки у вас є завжди електронна копія полісу, яка очікує вас, навіть якщо ви втратите його паперову версію. Ви маєте право роздруковувати електронний поліс нескінченну кількість разів.

Технологічний прогрес в сфері онлайн страхування зробив наше життя простішим. Ви можете скористатися цими досягненнями і купити найкращу автомобільну страховку осаго в Україні онлайн, щоб скористатися перевагами, які вона дає. У даній статті ми розглянули 10 переваг онлайн оформлення автоцивілок осаго. Очевидно, що онлайн страхування - вигідніше в усіх сенсах. І не важливо, яке автострахування ОСАГО вам необхідно: ОСАГО Київ або ОСАГО в іншому місті вигідніше робити в режимі онлайн.

ПОДІЛИТИСЯ: