Варіанти ОСАГО за параметрами Легкове авто - до 1600 см.куб - Київ - 130000.00 Змінити

Фільтр

Порівняй, обирай та замовляй поліс автоцивілки онлайн: знижки до 25%!

Оптимальна "Автоцивілка 3 в 1" за ціною звичайної автоцивілки Детальніше

Не потрібен поліс ОСЦПВ? Повідомте місяць закінчення поліса, а ми запропонуємо Вам кращий варіант! Ми нагадаємо

Фільтр

Доступні продукти

Найкраще Осаго Страхування від Інго


Страхова компанія "ІНГО" - це провідна страхова компанія України, яка вже понад 25 років працює на страховому ринку України. Страхова компанія ІНГО була заснована в 1994 році, має понад 20 ліцензій на здійснення більш ніж 25 видів страхової діяльності, в тому числі обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ або Автоцивілка).

Страхова компанія ІНГО здійснює діяльність по всій території України завдяки 50 відділенням і філіям. У компанії офіційно працює понад 700 фахівців. Більше 300 партнерів, 40 брокерів, 280 туристичних фірм, 200 СТО - допомагають компанії здійснювати страхову діяльність для фізичних і юридичних осіб. На базі компанії вже більше 5 років функціонує Медичний центр "ІНГО" який обслуговує понад 100 000 пацієнтів. Завдяки широкій мережі аптек (1800) і медичних установ (550), компанія впевнено входить в трійку лідерів з добровільного медичного страхування в Україні.

83% клієнтів Інго задоволені сервісом страхової компанії. Компанія є учасником і партнером багатьох престижних українських та міжнародних організацій таких як: Українська федерація убезпечення (УФУ), Європейська Бізнес Асоціація (EBA), Американська Торгівельна Палата (АСС), ICC, УОЛ, МТСБУ та ін.

Image Description

Практично з самого початку своєї діяльності страхова компанія ІНГО є Повним членом МТСБУ. МТСБУ - це моторно-транспортне страхове бюро України, організація, яка стежить за діяльністю страховиків в розрізі страхування ОСАГО. Повне членство означає, що компанія може займатися і внутрішнім страхуванням ОСАГО і міжнародним страхуванням Зелена Картка. На сьогодні такий статус мають лише 10 (десять) страхових компаній України, в тому числі ІНГО. Компанія Інго входить в Топ-3 найдосвідченіших страховиків по ОСАГО, що мають найбільший стаж роботи по ОСАГО в Україні. Це перша причина, чому в Інго вигідне ОСАГО страхування.


Страхова компанія ІНГО входить в список 15 страховиків України, які займаються "прямим врегулюванням" по ОСАГО. Система "пряме врегулювання" дозволяє потерпілому в ДТП звертатися в свою страхову компанію за відшкодуванням, якщо ця компанія входить в систему "пряме врегулювання". Це означає, що кожен поліс ОСАГО страхування в ІНГО придбаний на страховому агрегаторі "RinokStrahovka", включає опцію "пряме врегулювання" незалежно від того, який тип транспортного засобу, населений пункт власника або франшиза за полісом. Це друга причина, чому в ІНГО вигідне осаго страхування.

Поліс страхування ОСАГО від ІНГО можна придбати в будь-якому відділень страхової компанії ІНГО по всій Україні або у будь-якого офіційного партнера страхової компанії ІНГО, в тому числі і у нас.

Важливою перевагою придбання полісів ІНГО на єдиному сервісі "RinokStrahovka" є те, що вам не потрібно витрачати час на поїздку в офіс для придбання полісу. Завдяки впровадженню сервісу "електронний поліс ОСАГО" на законодавчому рівні, у вас з'явилася унікальна можливість придбати ОСАГО страхування в ІНГО онлайн прямо на нашому онлайн ресурсі RinokStrahovka.

З 27.03.2020 оформлення полісів в електронному вигляді має таку ж юридичну силу як і в паперовому вигляді. Ця норма визначена в п. 2.1. Правил Дорожнього Руху. Таким чином поліс ОСАГО страхування в ІНГО онлайн має ряд переваг перед оффлайн придбанням. По-перше, електронний поліс ОСАГО в ІНГО моментально потрапляє в базу МТСБУ відразу ж після оформлення. У цьому можна переконатися самостійно, перевіривши поліс за допомогою QR-коду на ньому, або за допомогою ЦБД МТСБУ. По-друге, ви вже ніколи не втратите електронний поліс, тому що копій цього поліса може бути безліч. По-третє, ви можете в будь-який час перетворити електронну версію полісу ОСАГО в паперову. Для цього достатньо просто роздрукувати поліс на звичайному чистому аркуші А4. ОСАГО страхування в ІНГО онлайн - це вже страхування нового покоління.

Страхова компанія ІНГО на страховому ринку ОСАГО вже більше 15 років. За останні п'ять років з 2015 по 2019 рр. страхова компанія ІНГО збільшила платежі по автоцивілці в абсолютному вираженні більш ніж в 2 рази. З 2018 з 2019 роки. компанія показала феноменальний ріст в 40%, завдяки чому компанія вже зараз входить в ТОП 10 лідерів ринку зі страхування Автоцивілки. Рівень виплат по ОСАГО в 2019 році не перевищув 60%, що є гарним показником, щоб відповідати за своїми зобов'язаннями перед клієнтами і рости далі.


Згідно з рейтингом МТСБУ протягом останніх 3-х кварталів страхова компанія ІНГО має стабільно високий рейтинг згідно "загальної оцінки діяльності" (зелений колір), середній рейтинг "за якістю врегулювання збитків" і високий рейтинг за "рівнем скарг від потерпілих і страхувальників". Серед всіх страхових компаній України по ОСАГО - це середній показник.


У страховій компанії ІНГО досить великий асортимент полісів ОСЦПВ. Придбати поліс ОСАГО в ІНГО можна і офлайн і онлайн. Бланкову версію полісу ОСАГО ви можете отримати на всі види транспортних засобів. Електронну версію (і паперову відповідно) ви можете отримати на всі транспортні засоби В-категорії включаючи електромобілі, на всі транспортні засоби А-категорії (мотоцикли та моторолери) і на причепи до легкових автомобілів.


Електронна версія полісів ОСАГО доступна в трьох варіантах в залежності від розміру франшизи. Найкраще ОСАГО страхування в ІНГО - це поліси з франшизою нуль. Найдоступніші поліси в ІНГО з франшизою 2600 гривень. Також в страховій компанії ІНГО доступні поліси з франшизою 1300 грн. в середньому ціновому діапазоні. У порівнянні з іншими страховими компаніями поліси страхової компанії ІНГО за ціною - середньоринкові: не найдешевші, але і не найдорожчі. Але на відміну від інших, більш дешевих страхових компаній, страхова компанія ІНГО має ряд переваг для клієнтів обов'язкового ОСАГО. Найкраще ОСАГО страхування в ІНГО, тому що, по-перше, страхова компанія має колосальний досвід роботи на страховому ринку: компанія входить до трійки лідерів по тривалості роботи в Україні. По-друге, компанія є Повним членом МТСБУ, що підтверджує високу ділову репутацію, фінансову стійкість і стабільний розвиток. Не всі страхові компанії, на відміну від СК ІНГО, здатні займатися і внутрішньою ОСАГО і міжнародною Зеленою Картою. По-третє, компанія є учасником системи "пряме врегулювання" без будь-яких додаткових доплат для клієнтів. По-четверте, страхова компанія ІНГО має цілодобову безкоштовну лінію підтримки клієнтів, для фіксації страхових подій. Ну і нарешті, по-четверте, страхова компанія ІНГО надає спрощений дистанційний сервіс по фіксації і врегулювання страхових подій, що дозволяє в деяких випадках економити час клієнтів для подачі заяв в страхову компанію.

Image Description

Вигідне осаго страхування в ІНГО - це електронний поліс. Електронні поліси ІНГО всіх 3-х видів франшиз доступні в режимі онлайн на онлайн сервісі Ринокстраховка. Завдяки сервісу ви завжди зможете порівняти поліси ОСАГО в ІНГО з полісами ОСАГО інших страхових компанія за обраними параметрами. Більш того, вже зараз на нашому порталі з'явилася можливість придбати поліси ОСАГО страхування в ІНГО зі збільшеним лімітом відповідальності перед третіми особами. Це можливо завдяки договорам додаткової цивільної відповідальності водіїв. Зручний функціонал на сайті Ринокстраховка дає можливість збільшити ліміт відповідальності за договорами ОСАГО в ІНГО до 1130000 грн. і отримати найвигіднішу осаго страхування в ІНГО онлайн. Що ж, це найкраще осаго страхування в ІНГО доступне онлайн на RinokStrahovka. Таким чином, страхова компанія ІНГО входить в ТОП 10 страхових компаній, у яких є можливість збільшити ліміт понад 1 млн.гривень за матеріальним збитком. Придбати поліс ОСАГО в ІНГО за допомогою Ринокстраховка - це зручно і вигідно, тому що, ви не тільки отримуєте можливість порівняти ці поліси з іншими компаніями, але і отримати гарантовану знижку від сервісу RinokStrahovka, чого не можна зробити на офіційному сайті страхової компанії. Порівняти, вибрати і придбати поліс ОСАГО в ІНГО краще на страховому ринку України на єдиному сервісі RinokStrahovka.