Електронні поліси мають таку ж юридичну силу як і "бланкові" з 27.03.2019!

Електронні поліси мають таку ж юридичну силу як і "бланкові" з 27.03.2019! Ця норма вже є у п. 2.1 Правил Дорожнього Руху. Нижче наведено цю норму (з ПДД):

2. Обов'язки і права водіїв механічних транспортних засобів

2.1 Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі:

 

ґ) чинний страховий поліс (страховий сертифікат «Зелена картка») про укладення договору обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів або чинний внутрішній електронний договір зазначеного виду обов’язкового страхування у візуальній формі страхового поліса (на електронному або паперовому носії), відомості про який підтверджуються інформацією, що міститься в єдиній централізованій базі даних, оператором якої є Моторне (транспортне) страхове бюро України. Водії, які відповідно до законодавства звільняються від обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на території України, повинні мати при собі відповідні підтвердні документи (посвідчення) (редакція від 27.03.2019).

Більше того, електронні поліси мають певні переваги перед "бланковими". По-перше, електронні поліси відразу після їх створення - моментально містяться в ЦБ МТСБУ. Це означає, що електронні поліси не можна підробити. По-друге, якщо роздрукувати електронний поліс на звичайному папері А4 - він одразу стає паперовим. Це означає, що навіть якщо у вас не працює смартфон - ви можете пред'являти цей поліс як і раніше у паперовому вигляді. По-третє, якщо ви загубите електронний поліс у паперовому вигляді - вам не потрібно їхати до офісу страхової компанії. Достатньо просто його знов роздрукувати (якщо у візуальній формі у смартфоні - не достатньо). 

Таким чином, електронний поліс має значні переваги перед "бланковим", а саме головне - його можно придбати де б ви не були - оскільки на нашому сайті ви можете це зробити онлайн! ЗАходьте за посиланням https://rinokstrahovka.ua/osago

 

 

Rinokstrahovka
Ринокстраховка - це онлайн-сервіс вигідного порівняння та зручного укладення страхових послуг, не виходячи з дому чи офісу. Іншими словами, Ринокстраховка - це всеукраїнський веб-агрегатор, інтернет-супермаркет для зручного та вигідного придбання страхових продуктів.
contact us contact rinokstrahovka using Kyivstar +38 067 107 47 00 |     contact rinokstrahovka using MTS +38 099 107 47 00 |    
contact rinokstrahovka using Life +38 073 107 47 00
© 2024 . Всі права захищені.