В Україні запроваджена страхова послуга від коронавірусу

Alok
Alok S 25.03.2020
ПОДІЛИТИСЯ:
В Україні запроваджена страхова послуга від коронавірусу
Image Description

Перший тиждень карантину в Україні ознаменувався появою "страховки від коронавірусу". Страхова група "Оберіг" анонсувала запуск страхової послуги для українців, яка покриває захворювання від коронавірусу covid-19. Дана страхова послуга є додатковим фінансовим захистом громадян в разі зараження від covid-19. 

Актуальність страхової послуги виникла внаслідок пандемії викликаної коронавірусом covid-19, через що в Україні був оголошений карантин. У середу, 25 березня 2020 Кабінет міністрів України продовжив карантин ще на 30 днів до 24 квітня. При цьому передбачено, що карантин можуть як подовжити, так і припинити раніше терміну. 

"Ми продовжуємо карантин і вводимо надзвичайну ситуацію в державі Україна на 30 днів до 24 квітня 2020 року з можливістю його подальшого продовження", - заявив голова уряду Денис Шмигаль.

Нагадуємо раніше Мінохорони підтвердило четверту смерть від коронавірусу в Україні. 25 квітня помер житель Тернопільської області. Про це повідомляє прес-служба МОЗ. Згідно з останніми офіційними даними, в Україні 25.03.2020 зафіксовано 113 випадків зараження COVID-19.

У зв'язку з небезпекою зараження коронавірусом covid-19, страхова група "Оберіг", в понеділок, запустила страховий продукт під назвою "Стоп-коронавірус". Страховим випадком за даним страхуванням є лабораторне підтвердження захворювання коронавірусом covid-19. При цьому, страхова компанія готова виплачувати до 50 000 грн. при лікуванні в стаціонарі (до 1000 грн. за добу стаціонару) і до 50 000 грн. при смерті від коронавірусу. Ціна страхової послуги стартує від 150 грн. до 450 грн. Термін дії договору 6 місяців. 

Страховий продукт страхової групи "Оберіг" "Стоп-коронавірус" ви можете придбати прямо на сайті Ринокстраховка.ua за посиланням

Страхування від Коронавірусу covid-19                                  

ПОДІЛИТИСЯ: