Які варіанти медичного страхування підходять для вас

Umesh
Umesh K 15.10.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Які варіанти медичного страхування підходять для вас

Здоровий спосіб життя, збалансоване харчування, глибокий сон, помірна фізкультура, нові враження, позитивні емоції, оптимізм - є важливими умовами довгого і щасливого життя. Але в будь-якому житті бувають злети і падіння. Бувають дні, коли нас долають хвороби і нам доводиться відчувати дискомфорт лікування і відновлення. У ці дні нам особливо потрібна підтримка. А коли професійна діяльність пов'язана з фактичною присутністю на робочому місці, відсутність на робочому місці загрожує фінансовими труднощами. І як на зло, доводиться частину бюджету витрачати на медикаменти. Принцип "все або нічого" грає проти вас. У ці хвилини особливо гостро розумієш необхідність профілактики. Причому не тільки пов'язаної зі здоров'ям. Превентивні заходи планування, прогнозування, фондування допомагають безболісно пройти життєві негаразди, і з новими силами вступити в боротьбу. Але здоров'я і життя в цілому - це найважливіший ресурс діяльності людини. Про що можна мріяти, які цілі досягати, якщо не все гаразд зі здоров'ям. Звичайно, неможливо застрахуватися від усіх хвороб. Можливо це навіть і добре, щоб імунна система була готова в майбутньому зіткнутися з більш серйозними захворюваннями. Але навіть якщо ви відчуваєте що захворіли, набагато легше і веселіше переносити хворобу з фінансами а ніж без них. Як ми вже говорили, неможливо застрахуватися від хвороб, але отримати гідний фінансовий захист і підтримку, для подолання труднощів хвороби, досить просто. У цьому вам допоможе страхування. Кращого фінансового захисту поки не придумали, тому пропонуємо вам розібратися в медичному страхуванні життя більш детально. Щоб зрозуміти, що таке медичне страхування, потрібно визначитися з тим, від чого ми страхуємося.

Image Description

Але перш за все давайте спробуємо розібратися: від яких ризиків людина може застрахуватися в Україні?

1. Нездужання. Тобто різке погіршення здоров'я без будь-якої причини, або хронічної чи прихованої причини.

2. Захворювання. Погіршення здоров'я в результаті інфікування, загострення і т.д.

3. Нещасні випадки. Це можуть бути різні травми, укуси, опіки і т.д.

4. Смерть або інвалідність в результаті нещасного випадку.

Про погіршення здоров'я не прийнято говорити. А тим більше його прогнозувати. Але профілактика й страхування - це сучасний вибір цивілізаційного розвитку. За останні 100 років медицина зробила крок далеко вперед, і тепер нові методи діагностики та лікування здатні перемагати невиліковні раніше хвороби. Розробка вакцин допомагає долати епідемію. Медичне страхування - допомагає, з одного боку, кожній застрахованій особі долати фінансові та оздоровчі труднощі пов'язані з лікуванням, а з іншого боку - постійно розвивати медичну галузь в умовах ринкових відносин.

На жаль, рівень страхування в Україні ще не досяг показників розвинених країн. Медичне страхування в Україні тільки розвивається. Але вже сьогодні нам є чим пишатися і є що запропонувати українським громадянам. Перш за все це внутрішнє класичне медичне страхування.

Класичне добровільне медичне страхування

Поки що цей вид страхування більше розвинений в корпоративному секторі. Підприємства, у вигляді додаткового соціального пакета для своїх працівників, забезпечують даним медичним страхуванням. Це досить вагома причина зацікавити й утримати співробітника на своєму підприємстві, тому що дана страхова послуга допомагає покрити можливі медичні витрати працівника в разі захворювання. Якщо співробітник захворіє, йому не доведеться покривати медичні витрати зі своєї кишені. Страхова компанія забезпечить співробітника амбулаторією, стаціонаром, медикаментозним забезпеченням та іншими можливими витратами, якщо звичайно вони включені в договір. Звичайно говорити про європейське страхування поки зарано, оскільки страхове покриття українських страховиків не перевищує 50 000 - 250 000 грн. в рік на одну людину. Але це вже перший крок на шляху до розвиненої європейської страхової медицини.

Крім страхування юридичних осіб, останнім часом почали з'являтися програми медичного страхування і для фізичних осіб. Медичне страхування в Україні для фізичних осіб - це майбутнє української медицини. Вже зараз, в деяких страхових компанія, доступні поліси медичного страхування в Україні для фізичних осіб. Ціна медичного страхування для фізичних осіб варіюється від 1000 до 25000 грн. в рік, в залежності від страхового покриття.

Страхування від захворювань

Якщо медичне страхування в цілому - це допомога в організації та забезпеченні медичних витрат, то страхування від захворювань - це фінансова підтримка на випадок якогось захворювання. У цьому випадку страхова компанія просто виплатить фінансове відшкодування якщо настане ризик (тобто захворювання). Прикладом даного страхування є, наприклад, страхування від коронавірусу covid-19. Вже більше 5 (п'яти) страхових компаній в Україні пропонують даний продукт, що дозволяє вже зараз, в режимі реального часу онлайн, порівняти і придбати найбільш підходяще страхування від ковіда. Поліси медичного страхування в Україні від ковіду можна придбати на нашому сайті rinokstrahovka.ua.

Медичне страхування туристів

Туристичне страхування допомагає убезпечити українських туристів виїжджаючих за кордон. Цей вид страхування ознайомлює українців з європейським страхуванням: оскільки страхове покриття туристичного страхування, на відміну від внутрішнього українського медичного страхування, становить в середньому 30000 Євро. Медичне страхування виїжджаючих за кордон є обов'язковим страхуванням в більшості країн світу. Важливим сюрпризом даної страховки для українців є те, що ціна медичного страхування для туристів більш ніж доступна: поїздка на тиждень обійдеться в 200 грн., а на рік не більше ніж у 2000 грн. з покриттям 30000 ЄВРО. Замовити медичне страхування онлайн для туристів ви можете навіть перед вильотом в аеропорту, на нашому сайті.

Страхування від нещасних випадків

Дана страхова послуга користується попитом у спортсменів, школярів і працівників високоризикованих професій. За даним видом страхування страхова компанія виплачує фінансову підтримку страхувальнику або вигодонабувачу, якщо в результаті нещасного випадку настане травма, інвалідність, тимчасова непрацездатність або смерть.

Медицина без кордонів

Медичне страхування в Україні поки обмежується невеликими сумами покриття. Але інша справа - медицина без кордонів. Страхування українців від дорогих і критичних захворювань. Відмінною особливістю програми є те, що страхове покриття за договором становить 1 000 000 ЄВРО. За даним видом страхування українські громадяни вже зараз можуть застрахуватися від таких витратних захворювань і процедур як: онкологія, шунтування, заміна серцевого клапана, нейрохірургічні втручання, трансплантація органів. Вже більше 5 (п'яти) страхових компаній в Україні надають можливість страхування "медицини без кордонів". Унікальність програми полягає в тому, що лікування цих дорогих критичних захворювань проходить в передових світових клініках, що спеціалізуються на лікуванні цих захворювань. І що найцікавіше, ціна медичного страхування "Без кордонів" стартує всього від 100 Євро на рік (в залежності від страхової компанії і віку застрахованого). У режимі реального часу, поліси медичного страхування в Україні за програмою "Медицина без кордонів" доступні на єдиному сервісі Ринокстраховка.

Медичне страхування онлайн

Як замовити медичне страхування онлайн? Ці та інші види страхування ви вже зараз можете придбати в режимі реального часу онлайн. Це стало можливим завдяки онлайн страховому агрегатору, технологія якого дозволяє порівняти, вибрати і замовити медичне страхування онлайн. Якщо ви скористаєтеся сервісом Ринокстраховка, то зможете придбати все в одному місці. У кожного страхового продукту на сайті є свій пункт меню. Якщо вам необхідне класичне українське медичне страхування - вибирайте блок "Медицина". Страхування від коронавірусу ви можете знайти в блоці "Covid-19 страховка". Медичне страхування туристів - це "Тревел". Страхування від нещасних випадків - блок "Випадковість". Ну і нарешті “Медицина без кордонів” має однойменну назву на сайті. Мало не забули. Якщо ви іноземець, ви також можете скористатися нашим сервісом і придбати медичне страхування для іноземців з покриттям до 30000 ЄВРО по всій території України. Для цього скористайтеся блоком - "Медицина для іноземців". Якщо у вас виникнуть будь-які питання по медичному страхуванню, раді будемо відповісти на них в режимі онлайн зручним вам способом.

ПОДІЛИТИСЯ: