Яка автоцивілка найкраща?

Pavlo
Pavlo N 18.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Найкраща автоцивілка - це обов'язкове страхування відповідальності водіїв

Найкраща автоцивілка - це обов'язкове страхування відповідальності водіїв, що забезпечує ідеальне обслуговування клієнтів, безпроблемний і оперативний процес оформлення полісів та врегулювання страхових подій за вигідними цінами. Ви думаєте що таке можливо тільки в хворій уяві ідеалістів? Ви помиляєтесь! На українському ринку більше 40 страхових компаній по автоцивілки. Існує чимало компаній, які навіть не дивлячись на обов'язковий характер цього страхування дбають про споживачів в кращих традиціях клієнтського обслуговування. Тепер завдання клієнта - знайти ці компанії і використовувати по максимуму переваги цих продуктів. Придбай осаго - там де краще.

Ось кілька порад щодо визначення найкращої страховки обов'язкового ОСАГО на ваш автомобіль.

Image Description

Гарне обслуговування клієнтів

Перший контакт зі страховою компанією -  це служба підтримки, страховий агент або фахівець страхової компанії. За першим контаком можна судити щодо професіоналізму й ділової репутації страхової компанії. Якщо цей контакт - "доброзичливий", корисний і завжди доступний для відповідей на всі ваші запитання для вирішення ваших завдань по автострахуванню, то це, безумовно, правильний контакт і як наслідок правильна страхова компанія, яка цінує вас і піклується про вас. По всьому комплексу "до продажної", консультаційної та післяпродажної підтримки - можна судити про рівень страхової компанії і її компетенцію.

Навіть якщо ви вже придбали поліс ОСАГО, зверніть увагу на те, як з вами спілкуються протягом усього періоду страхування. Чи можна консультуватися онлайн, через месенджери, в неробочий час та у вихідні.

Варіанти покриття

Якщо в компанії тільки один "універсальний" варіант страхування на всі випадки життя - це не найкраще страхове рішення для вас. Тому що у вас є свої переваги, свої умови, своя манера керування, свій досвід  і своя відповідальність. Тому якщо у вас є вибір - ви можете підібрати індивідуальний варіант ОСАГО страхування. Придбай осаго - там де вибір.

Який вибір повинен бути?

По-перше, звичайно ж, у вас повинен бути вибір з приводу франшизи. Це та сума яку страхова компанія не виплатить в разі аварії - постраждалим. Найкращий варіант - це франшиза нуль. Але в такому випадку страховка буде дорожчою. Бувають такі варіанти франшиз з автоцивілки: 2600 грн., 2500 грн., 2000 грн., 1500 грн., 1300 грн., 1000 грн. і нуль. Поміркуйте який варіант вам більше підходить і виберіть для себе найбільш оптимальний варіант, виходячи з обраної франшизи.

По-друге - це максимальне покриття. За Законом максимальне покриття з автоцивілки визначено в розмірі 130000 грн. по майну і 260000 грн. по життю і здоров'ю потерпілих. А як бути якщо збитки перевищують ці суми? Тоді винуватцю доведеться платити зі своєї кишені різницю. Але чи можна збільшити покриття? Звісно! Завдяки добровільній автоцивілці. Це додаткове покриття до обов'язкової страховки. Не всі компанії можуть запропонувати збільшення покриття. Але тим компаніям які можуть - однозначно плюс!

Пряме врегулювання

15 страхових компаній України з автоцивілки є учасниками так званого прямого врегулювання. Це коли звернутися можна не в страхову компанію винуватця - а в свою! Не можна сказати, що це однозначно вагомий плюс, але побічно це звичайно спрощує процедуру врегулювання - не потрібно буде їхати в “чужу” компанію за відшкодуванням. Але ця послуга працює лише в тому випадку - якщо всі страхові компанії учасників ДТП є учасниками прямого врегулювання.

 Безумовне пряме врегулювання

Деякі компанії пропонують додатковий сервіс - безумовне пряме врегулювання. Це коли вже не важливо яка компанія у винуватця - ваша компанія все одно буде виплачувати по системі прямого врегулювання.

Міні-КАСКО навіть з вини

Є навіть такі страхові компанії з ОСАГО, які пропонують новий інноваційний сервіс: виплату за своїм авто навіть якщо ви винні в ДТП. Це вже програма міні КАСКО - коли ви страхуєте вже свій автомобіль від пошкоджень в ДТП.

Ціна якість

Навчіться порівнювати страхові продукти з Автоцивілки. Для цього вам потрібно “вирівняти” основні показники за покриттям - для того щоб порівняти їх за ціною. Тоді вам відкриється цікава інформація, наприклад, при однаковій франшизі - у компаній різні ціни. Або компанія має більш високий рівень обслуговування (про що говорить більш високий рейтинг МТСБУ, наприклад) - та має меншу ціну при цьому! Завдяки такому неупередженому та об'єктивному підходу - ви зможете обрати найбільш підходяще вам осаго без сумнівів.

Оперативне оформлення та врегулювання

Якщо оформлення автоцивілки у співробітника або агента викликає деяку складність і займає багато часу, це сигнал пройти повз - і піти в іншу страхову компанію. Хто знає, може вони так само платять. Але перш ніж йти в іншу компанію скористайтесь сервісом МТСБУ або Ринокстраховка для виявлення рейтингу тієї чи іншої страхової компанії. На сервісі Ринокстраховка ви можете не тільки порівняти провідні страхові компаній але також і оформити страховку онлайн, не виходячи з дому, і ще з додатковою знижкою, яку вам навряд чи нададуть в страховій компанії. Оформити страховку онлайн - справа не тільки швидка, але і надійна.

Також, перш ніж вибрати тут чи іншу страхову компанію, переконайтеся в тому, що у компанії є цілодобова безкоштовна всеукраїнська лінія підтримки клієнтів. Поцікавтеся також по телефону - що потрібно робити якщо у вас настане страховий випадок.

Додаткові опції

А є такі компанії, які до полісів надають ще й подарунки. Наприклад, технічна допомога в дорозі, евакуатор в разі поломки, доставка бензину, підзарядка акумулятора та ін. Це вагомий аргумент на користь цієї компанії при виборі полісу ОСАГО для себе.

Незважаючи на те, що автоцивілка ОСАГО - це обов'язкове страхування згідно із законом, ви, як споживач, маєте повне право на високу якість обслуговування. Ви маєте право обирати найкращі умови для себе. Адже страхування - це обслуговування на протязі всього періоду страхування, а не тільки під час придбання полісу. Пам'ятайте про це й про те що у вас завжди є вибір на краще страхування й обслуговування. Придбай осаго - там де простіше й вигідніше. Скористайтеся сервісом Ринокстраховка, щоб оформити страховку онлайн.

ОСАГО онлайн Україна

з 27.03.2019 в Україні з'явилася унікальна можливість оформляти страховки ОСАГО онлайн. Просто сиди вдома - клац-клац - і страховка готова. Щоб не переживати й шанувати традиції - можна роздрукувати цей поліс на принтері - і возити його в паперовому вигляді, щоб не бути залежним від смартфона. ОСАГО онлайн Україна - це оформлення страховки онлайн або на сайті страхової компанії або на сайті агрегатора. Скористайтеся перевагами агрегатора Ринокстраховка - щоб порівняти, вибрати і купити собі найбільш підходящу авто страховку. На відміну від інших сервісів, Ринокстраховка - це реальні менеджери онлайн. ОСАГО онлайн Україна - це передові цифрові технології в страховій галузі вже зараз. Спробуй.

ПОДІЛИТИСЯ: