Як замовити страхування від коронавірусу онлайн

Pavlo
Pavlo N 23.11.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Пандемія Covid-19 показала, що перед глобальними загрозами беззахисними стають навіть розвинені країни. Що говорити про Україну, в якій звичайний сезонний грип нерідко призводить до колапсу медичної і фармацевтичної системи, а громадянам доводиться позичати гроші, щоб купити найпростіші ліки.

Image Description

Звичайно, можна убезпечити себе і отримати фінансові гарантії, що в разі хвороби ви отримаєте найкраще медичне обслуговування і зможете дозволити собі якісне і повне лікування. Допоможе з цим страхування від коронавірусу в Україні.


Страхування від коронавірусу в Україні:

нова затребувана послуга В Україні немає обов'язкової медичної страховки, а поліси ДМС має лише невеликий відсоток громадян. Однак вітчизняна страхова система швидко перебудувалася і стала пропонувати доступні за ціною договори страховки лише від одного захворювання - Covid-19. Такий поліс не можна назвати повноцінною медичною страховкою, оскільки дія його дуже вузькоспеціальна. Страховим випадком, що передбачає виплату премій, є підтверджене в державній лабораторії зараження covid-19.

Чому страхування від коронавірусу в Україні - це важливо?


Страхування від будь-яких ризиків - поширена практика в усьому світі. Це дозволяє полегшити тягар фінансових витрат в разі непередбаченої - і часто психологічно складної - ситуації.

Якщо ж спростити механізм дії страхового поліса до найпростішого опису, страховка дозволяє заощадити, оскільки наслідки форс-мажору (в даному випадку - інфікування, яке вимагає діагностичних досліджень і лікування) оплачує страхова компанія.


В Україні медицина умовно безкоштовна. З одного боку, офіційно ви маєте право зробити необхідні лабораторні дослідження, КТ легенів і отримувати амбулаторне або стаціонарне лікування безкоштовно. З іншого - ми прекрасно розуміємо, що безкоштовною може бути тільки робота лікарів. Ліки, необхідні витратні матеріали необхідно купувати - просто тому, що в медичних установах вони в дефіциті, часто немає навіть елементарних засобів захисту. На медикаменти для лікування «корони» і її ускладнень у пацієнтів у стаціонарах йде від 300 гривень - в кращому випадку. Плюс «дрібниці» - харчування, питна вода і соки тощо, в сумі ці витрати також виливаються в копієчку.


До всього цього варто додати, що в період хвороби працювати ви не зможете. Якщо ви влаштовані офіційно, роботодавець буде оплачувати ваш лікарняний. Але якщо ви самозайнята людина, працюєте відрядно або є підприємцем, ваші фінансові потоки будуть тільки негативними - лише витрати, без доходів. А після жорсткого локдауну, який пережили українці навесні під час карантину, фінансові заощадження у багатьох розтанули. А тому гарантії, що ваші медичні рахунки в разі хвороби будуть оплачені, - це дійсно дуже гарна підмога.

Як вибрати найкраще страхування від коронавірусу?


В першу чергу необхідно відзначити, що існує 2 типу програм:

  • в рамках першої передбачена виплата чітко обумовленої суми в разі серйозного порушення здоров'я або смерті від ускладнення після інфікування Covid-19;
  • другі програми покривають фактичні витрати на медичні дослідження і лікування від короновірусу.
  • В даному випадку ми поговоримо про другий тип програм. Таку страховку може оформити будь-який громадянин України віком від 0 до 65 років, у якого на момент укладення договору немає короновірусу. Особам молодше 18 років, природно, страховий поліс купують батьки або опікуни.
  • Українські страховики пропонують різні умови оформлення договору. Щоб вибрати найкраще страхування від коронавірусу, рекомендуємо звертати увагу на такі моменти:
  • вартість поліса - може варіюватися від 130 до 1300 грн. Але не варто вибирати найдешевший, важливо співвідносити ціну, суму страхових виплат і тривалість дії договору;
  • максимальна сума страхових виплат - представлені програми з сумою виплат від 10 до 100 тисяч гривень;
  • страхове покриття, передбачене за кожен день, проведений на госпіталізації;
  • період виключення - у всіх програмах складає 14 днів після дня оформлення поліса. Це робиться, щоб запобігти страхування вже захворілих громадян;
  • наявність додаткових страхових премій (якщо захворювання призвело до смерті або серйозної шкоди здоров'ю, інвалідності).
  • мережа медичних установ, в яких ви можете отримати допомогу і розраховувати на покриття витрат. Чим вона ширше, тим краще. Важливо, щоб ви змогли звернутися за медичними послугами в будь-якому населеному пункті України, адже хвороба може спіткати вас в подорожі або відрядженні;
  • термін дії програми. Очікувати дива не варто: в осяжному майбутньому небезпека не зменшиться, та й в найближчі кілька місяців масова вакцинація не почнеться. Тому сміливо вибирайте програму строком на 6 місяців і більше, - щоб не стежити за терміном закінчення дії поліса;
  • наявність медичного ассистенса 24/7 - щоб при настанні страхового випадку вам не довелося займатися організаційними питаннями;
  • можливість купити страхування від коронавірусу онлайн. Чим менше ви контактуєте з людьми - тим краще, тому можливість оформлення договору не виходячи з дому важлива.

Страхування від коронавірусу онлайн: зручно, швидко, безпечно


Багато компаній пропонують оформити страхування від коронавірусу онлайн. Вона фактично нічим не відрізняється від звичайного поліса, за одним винятком - для її оформлення не потрібно їхати в офіс страхової компанії. Це робиться через інтернет - з ноутбука або смарфтона. Оформити договір ви можете в будь-який час доби.


У такого способу є маса переваг, які не викликають суперечок:

  • це швидко. Як правило, достатньо кількох кліків: вибрати програму, ввести свої особисті дані, оплатити поліс банківською карткою і отримати договір в цифровому вигляді на електронну пошту. На все йде до 15 хвилин. Електронний договір має ту ж юридичну чинність, як і паперовий, його навіть роздруковувати не обов'язково;
  • це зручно. Не важливо, де знаходиться офіс страхової компанії, - адже вам не потрібно в нього їхати і витрачати на це час;
  • це безпечно. Інфекціоністи рекомендують звести до мінімуму контакти з оточуючими. А тому можливість віддалено купити страхування від коронавірусу онлайн - це додатковий захист і турбота про власне здоров'я.

Як купити страхування від коронавірусуонлайн?


Вибрати найкраще страхування від короновірусу і замовити поліс онлайн вам допоможе агрегатор «Ринокстраховка». Це спеціальний портал, на якому представлені кращі пропозиції від надійних, перевірених страхових компаній України. Ви можете ознайомитися з продуктами від різних компаній і порівняти їх умови: для цього вам не потрібно витрачати час на обдзвони і пошуки програми в Google. Інформація представлена ​​в зручному структурованому форматі, порівняти параметри програми ви зможете за дуже короткий час (плюс агрегатором вже проведено первинний відбір і представлені тільки вигідні і надійні пропозиції). Умови страхування наведені без суб'єктивної оцінки, на сайті немає реклами певного продукту - лише реальні цифри і факти.


Після вибору програми ви можете замовити страхування від коронавірусу онлайн прямо через сайт агрегатора. Додатково ви отримаєте приємну знижку, і поліс обійдеться вам дешевше. Ви заплатите за поліс від Covid-19 навіть менше, ніж він коштує на офіційному сайті страхової компанії - такий приємний бонус.

ПОДІЛИТИСЯ: