Топ 10 страхових послуг в Україні

Umesh
Umesh K 15.10.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Топ 10 страхових послуг в Україні

На сьогодні існує велика кількість різних страхових послуг. Ми спробуємо сьогодні сфокусуватися на топ 10 страхових послуг в Україні.

З розвитком нових напрямків життєдіяльності людини виникають все нові і нові види страхових послуг. Це пов'язано з тим що "все те що можна порахувати - можна застрахувати". Тобто якщо у нас є статистика настання будь-яких подій у часі - у нас є потенційна страхова послуга, яка могла б бути корисною суспільству. Звичайно дуже важливо щоб настання події було пов'язано з тим, що не можна заздалегідь спрогнозувати і зробити спеціально, і важливо щоб діяльність, життя або матеріальна цінність так чи інакше могли б бути пов'язані з цією подією. Іншими словами це подія в тій чи іншій мірі змінює плани діяльності, погіршує життя або призводить до пошкодження або втрати матеріальної цінності. Коли потреба у відсутності цієї події починає носити масовий характер, коли ця подія називається несприятливим ризиком, виникає новий потрібний вид страхування.

Image Description

Страхова галузь виникла на зорі цивілізації, розвивалася в століття географічних відкриттів і науково-технічного прогресу. У наші дні ви можете отримати страхування онлайн навіть не виходячи з дому. Тепер, щоб структурувати безліч страхових послуг, потрібно умовно поділити їх на 7 груп: ризикове страхування життя (страхування життя від нещасних випадків), медичне страхування (страхування життя від станів пов'язаних з погіршенням здоров'я), страхування відповідальності (як правило перед третіми особами), страхування транспорту (авто, авіа, морського і т.д.), страхування майна (будинку, квартири, товарів, і т.д.), страхування вантажів та інвестиційне страхування (страхування накопичень, хеджування на фондовому ринку і т.д.).

Страхових послуг дуже багато, але давайте спробуємо скласти рейтинг популярності страхових послуг в реаліях нашого життя. Кожної людини. Українця в побуті. Незважаючи на те, що страхування в Україні не користується величезним попитом, і громадяни тільки починають осягати сенс цього напрямку діяльності, суть і значення страхування важко недооцінити. Але з ростом добробуту, виникає потреба у фіксації фінансових результатів, а цю функцію може виконати тільки страхування. Звичайно, трапляються події коли життя людини не повернути, молодість теж, але завдяки страхуванню ми можемо хоча б отримати фінансовий захист своїх втрат в т.ч. на випадок непрацездатності, втрати майна, транспорту і т.д. Але про все по-порядку. Найкращі варіанти страхування далі. Вашій увазі ми представляємо ТОП 10 страхових послуг в Україні за популярністю.

10. Медицина без кордонів. Десятий рядок нашого рейтингу займає напевно один з найбільш революційних видів страхування в Україні в 2020. На жаль, цей продукт ще не на слуху у населення України, але його значимість порівняна з безвізом, офшором та іншими сучасними глобальними трендами які до недавнього часу були просто недоступні звичайному обивателю. Йдеться про лікування критичних захворювань в спеціалізованих клініках. До недавнього часу слово "онкологія" звучало як вирок. Сім'ї з середнім достатком доводилося покладатися тільки на благодійність в вирішенні  цієї складної проблеми. Адже лікування онкології обходиться в десятки, а то сотні тисяч доларів на рік. Така сум не по силам середньостатистичному українцеві. Завдяки революційному страховому захисту "Медицина без кордонів", в українця з'явилася унікальна можливість застрахувати себе на 1 000 000 ЄВРО від критичних захворювань. У список критичних захворювань, які покриваються за договором входить: онкологія, шунтування, заміна серцевого клапана, нейрохірургічні втручання, трансплантація органів. Уже зараз страхова послуга в Україні доступна від 5 (п'яти) страхових компаній України. У тому числі на нашому онлайн сервісі ви можете порівняти найкращі варіанти страхування "Медицина без кордонів" і отримати додаткову знижку. Все це можливо на нашому сервісі в режимі онлайн. Ціна страхування онлайн на даний момент більш ніж доступна: від 90 Євро на рік в залежності від віку та покриття.

9. Міні КАСКО. Що таке міні КАСКО знають не багато. У всіх на слуху КАСКО (про нього нижче), але що ж таке міні КАСКО? Всім знайоме класичне повне КАСКО - це повне страхування автомобіля від будь-яких ризиків. Але повне КАСКО досить дорогий страховий продукт, і не всім по кишені. А ось міні КАСКО - це страхування автомобіля тільки від одного ризику - ДТП. Оскільки ДТП є найпоширенішим страховим ризиком в Україні, то для більшості водіїв цей продукт стане цікавим. Ціна продукту також дуже доступна (від 900 грн до 10000 грн. в залежності від покриття і страхової компанії). Крім обмеженості ризику варто відзначити що максимальне покриття обмежена 100000-130000 грн. Це означає що за даною програмою автомобіль страхується не на повну вартість, а на ціну мінімального покриття по ОСАГО (про це далі). Міні КАСКО - це топ страхування автомобіля за помірною ціною. Тепер ви можете отримати страхування онлайн міні КАСКО прямо на нашому страховому сервісі.

8. Страхування від нещасних випадків. Нарешті перший страховий продукт про цінність людського життя. Звичайно життя безцінне, але як ми вже говорили раніше, що статистика - це цифри. Тому важливо страхувати життя на конкретну вартість. Суть страхування полягає в страхуванні від смерті, інвалідності та від різних травм в результаті нещасного випадку. Цей продукт користується попитом у спортсменів, школярів різних секцій, туристів в складі більш комплексного туристичного продукту, і в складі накопичувального страхування життя. А порівняти й отримати страхування онлайн від нещасних випадків ви можете завдяки онлайн сервісу страхування, такому як Ринокстраховка. Ціна страхування онлайн навіть дешевше ніж в офісах страхових компаній. Таким чином ви економите і час і гроші.

7. Медичне страхування. Даний вид страхування набув значного поширення в корпоративному секторі. Юридичні особи додають цей вид страхування в соціальний пакет працівника, тим самим збільшуючи престижність і привабливість працевлаштування в своїй компанії. На жаль, медичне страхування для фізичних осіб поки не розвинене широко в зв'язку з його збитковістю для страхових компаній. І покриття в 50000-250000 грн. за класичним медичним страхуванням на відміну наприклад від 1 000 000 Євро “медицини без кордонів” - залишає бажати кращого. Будемо сподівається на подальше реформування медичного страхування саме в українських клініках.

6. Страхування орендованого майна. Це обов'язкове страхування для орендарів державного та комунального майна. Цей вид страхування дуже поширений також і серед приватних орендарів. Дане страхування допомагає убезпечити орендоване майно від непередбачених обставин пов'язаних з пожежею, стихійними лихами і т.д. У разі виникнення страхового випадку, страхування працює на користь власника (орендодавця) майна.

5. Страхування майна. Що може бути цінніше нашого майна нажитого важкою працею? Страхування майна є досить популярним продуктом для юридичних осіб, оскільки воно дає можливість застрахувати нежитлові приміщення, склади, товари на складі. Також страхування майна стає все більш популярним для фізичних осіб. Завдяки йому ми можемо страхувати квартири, ремонт та рухоме майно всередині наших будинків.

4. Страхування Зелена Карта. Міжнародне страхування Зелена Карта вже більше 70 років користується попитом на дорогах Європи. Україна також приєдналася до цієї системи, і тепер при перетині кордону на автомобілі обов'язково потрібно мати даний вид страхування. В Україні існують різні варіанти страхування зеленої карти: вся система, в яку входять практично всі країни, Азербайджан і Росія, і так звана коротка Зелена карта на 4 країни: Росія, Білорусь, Молдова, Азербайджан. Зелена Картка - це міжнародне страхування відповідальності водіїв перед третіми особами. Всі водії при перетині кордону повинні мати цей поліс при собі. А найкращі варіанти страхування Зеленої Карти доступні в режимі реального часу на нашому ресурсі. Тепер ви можете дуже просто замовити страхування онлайн перед самою поїздкою не виходячи з дому.

3. КАСКО. Ось ми і підійшли до трійки лідерів за популярністю. Топ страхування всіх автомобілістів - це безумовно КАСКО. Почесне третє місце займає страхування наземного транспорту КАСКО. КАСКО - це повне страхування автомобіля від пошкоджень і викрадення. У разі якщо автомобіль новий, даний вид страхування стає дуже потрібним. Також КАСКО є обов'язковою умовою страхування заставних автомобілів. На відміну від страхування відповідальності, страхування КАСКО допомагає повністю убезпечити свій автомобіль навіть якщо ви самі винні в ДТП. ОСАГО покриває збиток постраждалим, а КАСКО покриє збитки завдані саме своєму  автомобілю. А крім ДТП, КАСКО покриває ще й стихійні лиха, протиправні дії, пожежі, незаконне заволодіння та ін.

2. Туристичне страхування. Один з найбільш популярних видів страхування в Україні. А все тому що подорожуючим за кордон туристам в обов'язковому порядку необхідно купувати медичне страхування на 30000 Євро. Це обов'язкова умова в більшості країн світу: у туриста повинна бути діюча страховка можливих медичних витрат в чужій країні. А замовити страхування онлайн для туристів тепер можна перед самим вильотом прямо в аеропорту. Для цього просто скористайтеся нашим онлайн сервісом.

1. ОСАГО. Ось нарешті ми і підійшли до лідера страхового ринку України за популярністю. Звичайно ж це ОСАГО - обов'язкове страхування відповідальності водіїв перед третіми особами. Кожен водій (за винятком пільговиків і тих хто звільняється за Законом) в Україні зобов'язаний мати цей поліс. На сьогодні більше 5 000 000 полісів оформлюється в Україні щороку. І ця цифра зростає з кожним роком. Цей вид страхування є обов'язковим згідно з українським законодавством, але не дивлячись на це, порівняти всі варіанти страхування ОСАГО досить не просто без страхового агрегатора. Благо ми є, і тепер в одному місці ви можете порівняти, вибрати і купити найбільш підходяще топ страхування ОСАГО онлайн. Замовити страхування онлайн на нашому сайті просто, зручно і вигідно. Тому що ціна страхування онлайн на порядок нижче ніж оффлайн.

Якщо ми подивимося на ТОП 10 страхових послуг, то переконаємося, що в тій чи іншій мірі кожен з цих страхових продуктів може бути цікавим в тій чи іншій мірі. Будь-то життя, майно, автотранспорт, відповідальність або туристична поїздка - для нас дуже важливо зберегти і зафіксувати стабільний стан речей для досягнення ще більших результатів. Фіксуйте результат, страхуйте себе, свою сім'ю і своє майно, адже фінансовий захист може принаймні мінімізувати можливі збитки.

ПОДІЛИТИСЯ: