Топ 10 переваг КАСКО для вас

Umesh
Umesh K 15.10.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Топ 10 переваг КАСКО для вас

КАСКО - це добровільне страхування автомобіля від будь-яких ризиків. На відміну від обов'язкової страховки ОСАГО, саме КАСКО є справжньою авто страховкою, яка здійснює повний фінансовий захист автомобіля незалежно від інших учасників дорожнього рух. І не тільки на дорозі. Адже найкраще КАСКО страхування в Україні - це страхування не тільки від ДТП. А від чого ж ще? Про це і не тільки ми розповімо вам далі, тому що ми склали ТОП 10 причин-переваг того, навіщо вам необхідне КАСКО!

Image Description

1. Фінансовий захист при ДТП. 

На жаль, ДТП є найпоширенішою страховою подією. Щодня на українських дорогах відбувається тисячі ДТП та більше 10 з летальним результатом. Поки що статистика не втішна: в Україні кількість ДТП тільки збільшується. Тому протидія цим ризикам стає все більш актуальною темою: а страхування від ДТП - це превентивне рішення з метою мінімізації наслідків ДТП. І це не просто символічна виплата, «щоб не було образливо». Це повна компенсація можливих витрат на ремонт і заміну деталей, в разі необхідності. І не важливо з чиєї вини відбулося ДТП: класичне КАСКО страхування в Україні має покривати ризики і з вини і без вини клієнта. Ця важлива особливість і є вагомою перевагою КАСКО перед обов'язковим страхуванням Автоцивілки. І немає ніяких законодавчих обмежень щодо виплати до 130000 грн. як в ОСАГО. Сума виплати по КАСКО обмежується реальною ринковою вартістю автомобіля на момент страхування! А замовити КАСКО страхування онлайн з покриттям від ДТП ви завжди зможете в режимі реального часу на сайті Rinokstrahovka.ua.

2. Відшкодування вартості автомобіля при викраденні

Поліси страхування КАСКО онлайн або оффлайн здійснюють страхування автомобіля від незаконного заволодіння (або викрадення). Але ж ризик викрадення, особливо нового автомобіля, дуже високий. Все що потрібно зробити, це закривати двері, забирати ключі і документи з салону. Це єдині вимоги страхових компаній щоб уникнути відмови у виплаті. При цьому в класичному повному КАСКО не має на додаткової вимоги, пов'язаної зі спеціальним місцем або часом зберігання автомобіля. Також перед страхуванням переконайтеся що ви є власником 2 (двох) комплектів ключів або обов'язково повідомте страхову компанію перед оформленням КАСКО про кількість ключів транспортного засобу. Також як і за ДТП, за викраденням автомобіль застрахований на повну ринкову вартість. Таким чином у вас з'являється повний фінансовий захист авто на випадок викрадення. Примітно, що даний страховий захист допомагає безболісно придбати новий автомобіль, чого не скажеш при відсутності страхування КАСКО на авто від угону.

3. Стихійні лиха - не проблема

Чого не можна передбачити так це капризів природи. Але з КАСКО про це не потрібно турбуватись. Принаймні не переживайте за своє авто якщо у вас є КАСКО страхування в Україні, з покриттям стихійних лих. Завдяки цьому ваш автомобіль застрахований від: повеней, бурі, урагану, смерчу, шторму, зливи, граду, обвалу, лавини, зсуву, виходу ґрунтових вод, паводку, удару блискавки, просідання грунтів, падіння дерев та інших природних катаклізмів.

4. Пожежа, вибух, підпал

Це не привід смажити шашлики в салоні автомобіля, але від неконтрольованого вогню і швидкого викиду енергії застрахуватися можна і потрібно за допомогою повного КАСКО. У деяких компаніях бувають винятки, пов'язані з коротким замиканням всередині проводки. З умовами страхування КАСКО від пожежі краще ознайомиться завчасно до пожежі.

5. Вандали не страшні

А все тому, що на борту повного КАСКО існує фінансовий захист від протиправних дій третіх осіб. Будь-то випадкове або спеціальне правопорушення, балончик або бита, цвях або п'яне тіло - для КАСКО це не важливо. Важливо тільки те, що фінансові наслідки адміністративного або кримінального правопорушення щодо застрахованого по КАСКО автомобіля буде оплачено з кишені страхової компанії.

6. Дрібні камні в скло, по бамперу та по капоту

Довгий шлях по трасі іноді приносить свої дорожні сюрпризи. Наприклад, камінчики гравію постійно б'ючись об бампер залишають маленькі характерні точки і подряпини, тим самим засмучуючи свого господаря. Частенько бувають випадки потрапляння таких камінчиків в вітрове скло, через рух зустрічних автомобілів або автомобілів, що здійснюють обгін. Саме для цих випадків передбачена опція страхового відшкодування без довідок з компетентних органів. Це означає, що завдяки полісу КАСКО ви зможете безболісно поміняти вітрове скло зі сколами або тріщиною на нове, якщо у вас звичайно є такий договір КАСКО.

7. Ніяких стоянок і парковок

Повне КАСКО страхування в Україні дозволяє застрахувати свій автомобіль 24 години на добу, в будь-якому місці зберігання, паркування або стоянки. Оскільки КАСКО - це чіткий фінансовий документ за яким страхова компанія несе відповідальність за пошкодження авто незалежно від того, де воно знаходиться (якщо у вас звичайно такий договір). Чого не скажеш про нічні стоянки або міські парковки. Ніяких прав - одні обов'язки. Обов'язок платити за місце. Обов'язок платити штраф. Але ніде не вказано що організатори стоянок або парковок будуть відшкодовувати вам збитки в разі викрадення або протиправних дій. Якщо авто недороге (до 200 000 грн.) то наявність річного поліса авто КАСКО набагато дешевше загальної вартості стоянок і парковок. Але на відміну від стоянок, поліси страхування КАСКО онлайн - це гарантований фінансовий захист і обов'язок страхової компанії виплатити страхове відшкодування, у разі настання несприятливої ​​події.

8. Червоне світло, перевищення швидкості, перетин суцільної

Зверніть увагу на список виключень вашого договору КАСКО. Чи немає там відмови у виплаті, в разі їзди на червоне світло або при перетині суцільної лінії розмітки або під час перевищення допустимої швидкості. Дуже часто саме через ці причини настає ДТП. Також бувають спірні ситуації, і в цих ситуаціях страхувальник очікує підтримки від страхової компанії. Дуже прикро якщо страхова компанія внесла ці ризики як виключення із страхових подій. З іншого боку, якщо наявність цих ризиків збільшує страховий платіж по КАСКО, у клієнта повинен бути вибір: страхувати ці ризики чи ні.

9. Страхуємо на повну вартість без франшизи

Найкраще КАСКО страхування в Україні має на увазі страхування автомобіля на повну ринкову вартість. Ніяких законодавчих обмежень немає. Головне не переборщити: якщо застрахувати автомобіль на нереальну вартість - страхова компанія вас перевірить при настанні страхової події і виплатить відповідно до реальної ринкової вартості на момент страхування. Ця важлива особливість черговий раз покликана нагадати що страхування - це фінансова підтримка і відшкодування реальних збитків, а не спосіб додаткового заробітку. Також не забувайте про незначні пошкодження авто. Дуже неприємно усвідомлювати що страхова компанія відмовляє в незначній виплати через наявність франшизи в полісі. Франшиза - це сума грошей яку компанія не заплатить в будь-якому випадку. Якщо франшиза дорівнює нулю - значить компанія буде платити в тому числі і по всім дрібним страховим подіям. Але франшиза нуль - не завжди найкращий варіант КАСКО. Ви повинні розуміти, що КАСКО - це фінансова послуга, яка ґрунтується на законах математики. Спробуйте порівняти варіанти страхування з різними франшизами, щоб переконатися в тому, що ви не переплачуєте спочатку. Замовити КАСКО страхування онлайн в Україні на повну ринкову вартість ви завжди зможете завдяки сервісу Ринокстраховка. Ціна каско страхування буде краще ніж в оффлайн офісі страхової компанії.

10. Досвідченим водіям знижки

Страхові компанії охоче йдуть назустріч досвідченим водіям. Якщо компанія йде на обмеження ризиків - за цим може послідувати знижка на страхування. Наприклад, якщо за договором КАСКО допускається будь-який водій на законних підставах з будь-яким стажем керування - знижок не чекайте! Обмежуйте ризики компанії допуском лише водіїв зі стажем 2, 5 або 10 років - це вже зовсім інша розмова! Або якщо ви не довіряєте нікому управління своїм автомобілем, обмежившись лише одним водієм - претендуйте ще на додаткову знижку. Пам'ятайте: досвідченим водіям - знижки! Досвід визначається і за стажем керування і за віком водія. Ціна каско страхування з обмеженнями за кількістю водіїв завжди дешевше.

Тепер ви знаєте ТОП 10 причин придбати найкраще КАСКО страхування в Україні. А завдяки онлайн сервісу страхування RinokStrahovka, замовляйте КАСКО не виходячи з дому. Порівняйте поліси страхування КАСКО онлайн провідних страхових компаній в одному місці. Після порівняння і вибору найбільш оптимального рішення, вам не складе труднощів замовити каско страхування онлайн в Україні. Краща ціна каско страхування на Ринокстраховка.

ПОДІЛИТИСЯ: