ОСАГО страхування в Броварах

Pavlo
Pavlo N 11.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Вигідне ОСАГО страхування в Броварах

Місто Бровари знаходиться в Київській області в 12 кілометрах від столиці. Йдеться про найбільше місто-супутник Києва, важливий економічний та промисловий регіональний центр. У час пік в даному населеному пункті досить високий дорожній трафік, тому що багато людей їдуть на роботу до столиці й назад. Лише один невірний рух - і ви можете спровокувати аварію, для компенсації збитку від якої доведеться заплатити значну суму грошей. Своєчасно оформивши ОСАГО страхування в Броварах, солідну частину витрат покриє компанія, з якою був укладений договір.

Навіщо потрібно оформляти ОСАГО? 

ОСАГО розшифровується як обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності. У законі України від 1 липня 2004 року № 1961-IV чітко говориться про необхідність наявності даного поліса у кожного власника транспортного засобу. ОСАГО страхування в Броварах онлайн передбачає укладення договору між водієм й страховою компанією, згідно з яким остання зобов'язується відшкодувати до 130 тисяч гривень за пошкодження транспортного засобу та іншого майна, а також до 260 тисяч гривень за шкоду, завдану життю та здоров'ю потерпілій стороні. Від придбання полісу звільняються деякі пільгові категорії: інваліди 1-ї групи, інваліди війни, учасники бойових дій. 

ОСАГО страхування в Броварах виконує досить важливу задачу й повинно відповідати певним принципам. Серед них можна виділити наступні: 

  • Є обов'язковим для всіх осіб, які використовують транспортні засоби з метою пересування. 
  • Заборона їзди на автомобілі, якщо поліс відсутній. 
  • Економічне стимулювання власників ТЗ дотримуватися встановлених правил водіння.

Вартість ОСАГО в Броварах 

 

Плануючи придбати ОСАГО страхування в Броварах, багато водіїв в першу чергу цікавляться ціною поліса й роблять на ній особливий акцент, бажаючи заощадити й при цьому отримати високоякісні послуги. Відразу варто відзначити, що вартість ОСАГО Бровари знаходиться в межах 700-1700 гривень. Однак це далеко не остаточні значення - щоб визначити, скільки приблизно потрібно заплатити за поліс, необхідно помножити базовий тариф з декількома коефіцієнтами. До останніх відносять такі: 

  • Коефіцієнт об'єму двигуна. Є однією зі складових, що входять в формулу розрахунку вартості страховки. Залежить від того, наскільки об'ємний у машини двигун. Єдиний спосіб вплинути на даний коефіцієнт - замінити свій транспортний засіб на інший.
  • Коефіцієнт території. Тут враховується не прописка людини, а адреса реєстрації власника з техпаспорта на авто. Служить для відображення інтенсивності дорожнього руху: чим вона більше, тим вище показник. Місто Бровари входить у другу зону й знаходиться поруч зі столицею, тому має підвищений коефіцієнт.
  • Коефіцієнт за віком й стажем. Раніше цей показник вказував, наскільки досвідченим є водій. Молодим заявникам (до 22 років) з невеликим стажем (менше 3 років) доводилося платити за страховку більше. Сьогодні даний коефіцієнт на ОСАГО Бровари присутній лише де-юре, а де-факто страхові компанії встановлюють один коефіцієнт, не враховуючи, скільки років водієві та як довго він їздить на машині.
  • Коефіцієнт сфери експлуатації. Залежить від того, в яких цілях використовується авто (для особистих або участі в комерційній діяльності), а також від юридичного або фізичного статусу особи. Приватна особа, котра управляє легковим авто, зможе розраховувати на стандартний коефіцієнт, для юридичної він підвищується.
  • Коефіцієнт періоду експлуатації. Визначає, як довго буде використовуватися транспорт. Найбільш доступні поліси пропонуються терміном на 6 місяців. Кожен додатковий місяць підвищує вартість.
  • Коефіцієнт шахрайства по відношенню до страхової компанії. Якщо водій не обманював СК, ОСАГО страхування в Броварах не виросте в ціні. При наявності спроб афери коефіцієнт підвищиться у два рази.
  • КБМ (коефіцієнт бонус-малус). Використовується для заохочення водіїв, які акуратно водять машину й не потрапляють в аварії. Вартість договору може як підвищуватися, так і знижуватися в залежності від того, яка у людини історія водіння.
  • Знижки для пільговиків. Інваліди другої групи, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, пенсіонери, військові учасники можуть розраховувати на знижку 50%, оформляючи доступне ОСАГО страхування в Броварах.

 

Найкращі страхові компанії для оформлення ОСАГО в Броварах 

 

Щоб придбати ОСАГО страхування в Броварах й гарантовано виправдати свої очікування, зберігаючи впевненість в тому, що компанія покриє більшу частину витрат, рекомендується починати співпрацю з найкращими СК, які є членами МТСБУ, законно працюють й не підводять клієнтів у важкі хвилини: 

  • УПСК. Почала свою діяльність в 1992 році, на сьогоднішній день входить до п'ятірки провідних компаній за кількістю проданих автоцивілок. Має хороший рейтинг, масу позитивних відгуків, регулярно здійснює виплати. 
  • USI. Відкрилася у 2004 році, у своєму розпорядженні має широку агентську мережу по Україні. Її діяльність заснована на 22 ліцензіях. Тут пропонується не тільки оформити доступне ОСАГО страхування в Броварах, а й скористатися іншими супутніми послугами. 
  • Оберіг. Незважаючи на те, що компанія вийшла на ринок лише у 2014 році, за такий короткий період діяльності їй вдалося розширити штат до 25 000 чоловік й розвинутися до рівня провідних компаній в страховій галузі. Тут ви зможете розраховувати на найкраще ОСАГО страхування в Броварах, а також придбати десятки інших продуктів. 
  • Омега. Заснована в 1994 році. Має хорошу репутацію і зарекомендувала себе як надійний партнер на страховому ринку України. Працює не тільки в Броварах, а й багатьох інших населених пунктах країни. Славиться швидким й професійним обслуговуванням клієнтів, своєчасною виплатою компенсацій, що підтверджується відгуками користувачів. 

Придбати доступне ОСАГО страхування в Броварах не складе труднощів - знадобиться лише підготувати ряд документів за типом ідентифікаційного коду, посвідчення водія або паспорта, технічного паспорта авто й прийти з ними в офіс СК. Як бачите, найкраще ОСАГО страхування в Броварах пропонує відразу кілька компаній - і це далеко не повний список. 

Щоб визначитися з найбільш гідним варіантом, який буде на сто відсотків відповідати вашим вимогам й перевагам, доведеться витратити масу ресурсів та поговорити з десятками менеджерів. Благо, є альтернатива у вигляді зручного агрегатора, де пошук компанії та покупка поліса займе мінімум часу.

Переваги придбання ОСАГО в Броварах на сервісі Rinokstrahovka 

 

Завдяки багаторічному досвіду роботи на ринку автомобільних страхових послуг співробітники Rinokstrahovka детально вивчили всі тонкощі цієї сфери. В результаті їм вдалося розробити сервіс з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, де пропонується придбати ОСАГО страхування в Броварах за кілька хвилин. Незаперечні переваги звернення до нас полягають в: 

  • Вигоді. Забудьте про збори, комісії, нав'язані додаткові послуги - тут гарантується мінімальна вартість за рахунок порівняння декількох пропозицій. 
  • Швидкості. ОСАГО страхування в Броварах онлайн оформляється не більше, ніж за 10-15 хвилин. 
  • Простоті. Щоб оформити поліс, не потрібні спеціальні знання. Досить слідувати підказкам на сайті й правильно вводити необхідні дані. 
  • Зручності. Купивши найкраще ОСАГО страхування в Броварах, документ відразу прийде на вказану вами електронну пошту й автоматично потрапить в базу МТСБУ. Використовувати його можна як в електронній, так і паперовій формі. 

Таким чином, ОСАГО страхування в Броварах онлайн на сервісі Rinokstrahovka - це найширший вибір різних пропозицій від СК, якісна допомога консультантів, стовідсоткова безпека й надійність ОСАГО Бровари. Звертайтеся!

ПОДІЛИТИСЯ: