ОСАГО страхування в Ірпені

Pavlo
Pavlo N 19.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Вигідне ОСАГО авто страхування в Ірпені | Ринокстраховка

Місто Ірпінь знаходиться в декількох кілометрах на захід від Києва. Йдеться про паркове, сто-тисячне місто-супутник Києва. Ірпінь - це один з небагатьох міст України, який може похвалитися приростом населення й бумом будівництва новобудов.

У годину пік в даному населеному пункті досить високий дорожній трафік, так як багато хто їде на роботу до Києва й назад. Ірпінь відноситься до так званої зони 2, другої за величиною зони в Україні за розміром страхових платежів з автоцивілки. Своєчасно оформивши ОСАГО страхування в Ірпені, будьте спокійні за свою відповідальність перед третіми особами на дорозі по всій Україні.

Придбати ОСАГО страхування в Ірпені не дуже складно. Навіть досить просто. По-перше, можна звернутися в страхову компанію у якій є ліцензія на здійснення ОСЦПВ страхування. В Ірпені є представництво більше ніж 10 страхових компаній що мають ліцензію. У кожному районі Ірпеня є представництво страхової компанії або страховий агент який здійснює страхування Автоцивілки.

В цілому, тільки за скромними підрахунками в місті Ірпінь від 30 до 100 фахівців або страхових агентів, які реалізують поліси ОСАГО Ірпінь. Кількість пропозицій багато, але такий спосіб оформлення полісів ОСАГО не дозволяє переконатися в правильному виборі оптимальної страховки. А все тому, що вам немає з чим порівняти пропозицію страхового агента. Швидше за все, ви почуєте про переваги, але не про недоліки.

У свою чергу, для того щоб фізично потрапити в офіс страхової компанії вам буде потрібно час. У 21 столітті інформаційних технологій час - це найцінніший ресурс. Час - це гроші. Що ж, ОСАГО страхування в Ірпені - не виняток. Як же вибрати найкраще ОСАГО страхування в Ірпені? Як заощадити при цьому час і гроші? Оптимальне рішення вже є. 

Зараз вам надана можливість, відповідно до Закону, купувати автомобільне страхування ОСЦПВ в режимі реального часу онлайн не виходячи з дому. Не витрачайте час на дорогу вулицями Ірпеня з метою заїхати в страхову компанію. Купуйте ОСАГО в Ірпені - онлайн. Електронні поліси ОСАГО - це більш доступне страхування ОСАГО в Ірпені. Виходячи з правил дорожнього руху (п.2.1 правил), з 27.03.2020 поліс Автоцивілки можна показувати у візуальній формі. Це означає, що придбати осаго страхування в Ірпені можна за допомогою телефону з доступом в інтернет.

Електронний візуальний поліс Автоцивілки є файлом у форматі PDF. Його можна показувати поліції або іншим особам прямо з екрану телефону. А щоб не залежати від роботи смартфона, просто роздрукуйте цей pdf-файл на звичайному чистому аркуші А4. З цього моменту, ви будете володарем роздрукованої-паперової версії полісу ОСАГО, яка має таку ж юридичну силу як і колишній бланковий-зелений.

PDF-файл полісу Автоцивілки відправляється на електронну скриньку після його оформлення. Це означає що в разі втрати, ви завжди зможете його роздрукувати знову.

Тепер ви знаєте, що таке ОСАГО страхування в Ірпені онлайн. Але перш ніж оформляти обов'язкове ОСАГО страхування в Ірпені онлайн, давайте розглянемо основні моменти, на які слід звернути увагу під час придбання полісу автоцивілки в Ірпені. Ви повинні в цьому орієнтуватися щоб отримати найкраще ОСАГО страхування в Ірпені.

1. Тип транспорту. Страхове покриття з обов'язкової автоцивілки однакове для всіх типів транспортних засобів. Будь-то легковий авто, вантажівка, автобус, мотоцикл або причіп, максимальна сума виплати встановлена ​​в розмірі 260000 грн. по життю (здоров'ю) і 130000 грн. за матеріальним збитком. Але що стосується вартості на страховий поліс ОСАГО Ірпінь залежно від транспортного засобу, то вона різна. У полісі обов'язкового автострахування існує коригувальний коефіцієнт К1 "тип транспортного засобу". 

Незалежно від того, ОСАГО Ірпінь це або інше місто, коефіцієнт типу транспортного засобу в усіх страхових компаніях однаковий. Для легкових авто цей коефіцієнт змінюється в залежності від обсягу двигуна в куб.см. Умовно легкові авто поділені на 4 (чотири) групи.

Перша група до 1600 куб.см., коефіцієнт дорівнює "1". Друга група від 1601 до 2000 куб.см. коефіцієнт дорівнює "1,14". Від 2001 до 3000 куб.см. - "1,18". Понад 3001 - "1,82". Як ми можемо бачити, чим більший об'єм двигуна автомобіля - тим дорожче обов'язкова страховка ОСАГО Ірпінь.

Нещодавно в окрему групу було віднесено тип "електромобіль". Для електромобілів автостраховка вийде ще дешевше, так як К2 для електромобілів дорівнює "0,9". Для вантажівок бувають двох типів, в залежності від вантажопідйомності (до 2 тонн і понад 2 тонн). У автобусів також два типи, в залежності від пасажиромісткості (до 20 місць і понад 20 місць). Для мотоциклів (моторолерів) теж два типи, також в залежності від об'єму двигуна (до 300 куб.см. і понад 300 куб.см.).

І нарешті причепи бувають для легкових і вантажних автомобілів. Щоб правильно визначити тип свого транспортного засобу потрібно скористатися виключно свідоцтвом про реєстрацію (технічного паспорта). Для зручності, ви можете скористатися сервісом RinokStrahovka для того щоб визначити вартість ОСАГО в Ірпені різних страхових компаній в залежності від типу транспортного засобу.

Для цього виберіть відповідний значок наземного транспорту (легковий, вантажний, автобус, мотоцикл), а також уточніть групу (об'єм двигуна, вантажопідйомність або пасажиромісткість), в залежності від обраного типу. Це вже 50% успіху для того щоб знайти найкраще ОСАГО страхування в Ірпені. Наступний крок - визначення населеного пункту реєстрації.

2. Населений пункт. Вартість полісу ОСАГО залежить від міста (селища) реєстрації. Якщо ви територіально проживаєте в місті Ірпінь - це ще не означає що у вас буде ірпінська ціна на автоцивілку. Справа в тому, що вартість страхування ОСАГО залежить не від територіального або фактичного місця розташування страхувальника (власника). І навіть не від місця реєстрації в паспорті. Вартість ОСАГО страхування в Ірпені залежить саме від місця реєстрації власника в свідоцтві про реєстрацію.

Саме адреса в свідоцтві є головною ознакою визначення населеного пункту по страховці. Ірпінь - це місто-супутник Києва.

Якщо в свідоцтві про реєстрацію авто (в техпаспорті) адреса реєстрації власника вказано місто "Ірпінь" (і не важливо що ви не власник, або авто зареєстровано в МРЕВ іншого міста, або прописка у власника інша), то ціна ОСАГО буде "ірпінська". Якщо говорити термінами Закону про ОСАГО, то Ірпінь - це так звана "зона 2". Цій зоні відповідає коефіцієнт К2. Для Ірпеня цей коефіцієнт на сьогодні дорівнює "3,5" (другий за величиною після Києва, серед усіх міст України).

Але якщо в чинному технічному паспорті на транспортний засіб зазначений інший населений пункт реєстрації власника, то навіть якщо ви проживаєте і користуєтеся транспортним засобом в Ірпені, ціна у вас буде вже не ірпінська, а того населеного пункту який вказаний в техпаспорті. З точки зору якості страхового покриття, не має значення де зареєстрований власник в свідоцтві, в будь-якому випадку страхове покриття буде діяти по всій території України.

Доступне ОСАГО страхування в Ірпені - не означає "неякісне". Це зовсім не взаємозалежні речі. Дуже важливо при укладанні полісу Автоцивілки не помилитися з населеним пунктом реєстрації власника. На онлайн сервісі RinokStrahovka для правильного визначення населеного пункту існує підказка. Спливаюче вікно підкаже, де в техпаспорті вказано цей населений пункт. Якщо у вашому випадку населений пункт реєстрації - Ірпінь, в графі "місто" виберіть "Вишневе".

3. Після визначення типу транспортного засобу й населеного пункту реєстрації, ви можете приступити до пошуку найбільш оптимального ОСАГО в Ірпені. 

Доступне ОСАГО страхування в Ірпені може виявитися і найякіснішим страхуванням.

Це залежить більшою мірою від тарифної політики страхової компанії. Якщо населений пункт реєстрації - Ірпінь, а тип транспортного засобу скажімо В1 (легковий авто з об'ємом до 1600 куб.), то завдяки сервісу RinokStrahovka ви можете порівняти і вибрати найбільш оптимальне ОСАГО в Ірпені серед 50+ пропозицій від більш ніж 25 страхових компаній Ірпеня. Наприклад, на сьогодні сервіс готовий запропонувати вам варіанти страхування ОСАГО в Ірпені від 690 грн. до 1550 грн. в залежності від страхової компанії, франшизи та інших опцій. Зручний фільтр дозволяє отримати пропозиції в залежності від франшизи.

Також зверніть увагу на переваги кожного страхового продукту автоцивілки. Це може бути і найвищий рейтинг МТСБУ, пряме врегулювання, досвід роботи на страховому ринку України і багато іншого.

Якщо ви з якоїсь причини помилилися у виборі місця реєстрації або транспортного засобу, ви тут же можете перерахувати вартість ОСАГО страхування в Ірпені онлайн за новими параметрами. Ось чому, придбати осаго страхування в Ірпені можна прямо на своєму робочому місці або вдома.

Незважаючи на те, що за законодавством існує більше 8 (восьми) поправочних коефіцієнтів за автострахуванням ОСАГО, ми розглянули найнеобхідніші коефіцієнти для того, щоб ви змогли орієнтуватися в полісах ОСАГО страхування онлайн, як справжні професіонали своєї справи. Тепер ви знаєте основні підводні камені ціноутворення ОСАГО в Ірпені. Купити ОСАГО страхування в Ірпені легше, зручніше і дешевше за допомогою онлайн агрегатора Ринокстраховка.

ПОДІЛИТИСЯ: