Найкраще Осаго Страхування від ПЗУ Україна

Pavlo
Pavlo N 14.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Найкраще Осаго Страхування від ПЗУ | Ринокстраховка

Страхова компанія ПЗУ Україна - це страхова компанія України, яка вже понад 20 років працює на страховому ринку України. Історія польської компанії PZU (Powszechny Zaklad Ubezpiechen, що в перекладі з польської означає «універсальний заклад страхування» або просто «універсальна страхова компанія») налічує вже понад 200 років страхування. Останні 20-30 років польська компанія виходить на зовнішні ринки (Україна, Литва, Латвія, Естонія).

Міжнародне рейтингове агентство "Standart & Poor's" присвоїло компанії PZU стабільно високий рейтинг фінансової надійності "А-" (навіть вище ніж суверенний рейтинг Польської держави "BBB +").

На українському страховому ринку страхова компанія «ПЗУ Україна» з 1999 року.

Про ПЗУ в Україні

Страхова компанія ПЗУ Україна має більше 20 ліцензій та може запропонувати більше 70 страхових продуктів практично за всіма видами страхування в Україні, в тому числі обов'язкове страхування відповідальності водіїв наземних транспортних засобів (ОСЦПВ або Автоцивілка). Компанія ПЗУ Україна здійснює діяльність по всій території України, має понад 100 відділень і філій. У компанії офіційно працює понад 700 фахівців і понад 1000 офіційних страхових агентів.

Понад 600 служб евакуації, більше 200 СТО, 1500+ медичних установ, 140+ незалежних експертів, понад 200 єврокомісарів - допомагають компанії безперервно обслуговувати щодня більше 3500 договорів страхування як для фізичних так і для юридичних осіб. На базі компанії вже більше 5 років функціонує компанія-асистанс "SOS-сервіс": більше 90 фахівців щодня і цілодобово приймають понад 700 дзвінків і організовують клієнтську підтримку і допомогу 24 на 7.

ПЗУ Україна - постійний учасник ТОР-10 по медичному страхуванню, ТОП-3 по накопичувальному страхуванню життя, і лідер зі страхування ОСАГО онлайн! Компанія є учасником і партнером багатьох престижних українських та міжнародних організацій таких як: Ліга Страхових Організацій України (ЛСОУ), Європейська Бізнес Асоціація (EBA), Американська Торгівельна Палата (АСС), МТСБУ та ін.

Компанія має достатньо збалансований портфель страхових послуг: "моторне" страхування (КАСКО ОСАГО і Зелена карта) в загальному портфелі не перевищує 50%, що є одним з кращих показників на страховому ринку України.

Страхова компанії ПЗУ одна з перших на страховому ринку починає займатися обов'язковим ОСАГО. Є повним членом МТСБУ. Компанія займається і внутрішнім страхуванням ОСАГО і міжнародним страхуванням Зелена Карта. На сьогодні в Україні тільки 10 (десять) страхових компаній - повних учасників МТСБУ. Компанія "ПЗУ Україна" входить до Топ-7 по ОСАГО і є лідером електронних продажів Автоцивілки.

Страхова компанія ПЗУ Україна одна з 15 учасників "прямого врегулювання" по ОСАГО. Система "пряме врегулювання" спрощує процедуру відшкодування, коли звертатися можна не в компанію винуватця а в свою страхову компанію. Це говорить про те, що поліс ОСАГО страхування в ПЗУ, придбаний на страховому агрегаторі RinokStrahovka, включає опцію "пряме врегулювання" незалежно від того, який тип транспортного засобу, населений пункт власника або франшиза за полісом. Це важлива причина, чому в ПЗУ вигідне осаго страхування.

ОСАГО страхування в ПЗУ

Поліс ОСАГО страхування в ПЗУ Україна можна придбати в будь-якому відділенні страхової компанії ПЗУ по всій Україні або у будь-якого офіційного партнера страхової компанії ПЗУ, в тому числі і на сайті rinokstrahovka.ua. Важливою перевагою придбання полісів ПЗУ на єдиному сервісі RinokStrahovka є те, що вам не потрібно витрачати час на поїздку в офіс для придбання поліса. Завдяки впровадженню сервісу "електронний поліс ОСАГО" на законодавчому рівні, у вас з'явилася унікальна можливість придбати ОСАГО страхування в ПЗУ онлайн прямо на нашому онлайн ресурсі RinokStrahovka. З 27.03.2020 оформлення полісів в електронному вигляді має таку ж юридичну силу як і в паперовому вигляді. Ця норма визначена в п. 2.1. Правил Дорожнього Руху. Таким чином поліс ОСАГО страхування в ПЗУ онлайн має ряд переваг перед оффлайн придбанням. По-перше, електронний поліс ОСАГО в ПЗУ моментально потрапляє в базу МТСБУ відразу ж після оформлення. У цьому можна переконається самостійно, перевіривши поліс за допомогою QR-коду на ньому, або за допомогою ЦБД МТСБУ. По-друге, ви вже ніколи не втратите електронний поліс, тому що копій цього поліса може бути безліч. По-третє, ви можете в будь-який час перетворити електронну версію поліса ОСАГО в паперову. Для цього достатньо просто роздрукувати поліс на звичайному чистому аркуші А4. ОСАГО страхування в ПЗУ онлайн - сьогодні це вже реальність.

Страхова компанія ПЗУ на страховому ринку ОСАГО з 2005 року, з самого початку обов'язкового впровадження полісів в Україні. За останні 5 (п'ять) років з 2015 по 2019 рр. страхова компанія ПЗУ Україна збільшила платежі по ОСАГО в абсолютному вираженні практично в 2,5 рази! Середній щорічний темп зростання по платежах ОСАГО більше 40%, завдяки чому компанія вже зараз входить в ТОП 6 лідерів ринку зі страхування ОСАГО, а є абсолютним лідером з випуску електронних полісів. Рівень виплат по ОСАГО в 2019 році - в межах 60%, що є еталонним показником, щоб відповідати за своїми зобов'язаннями перед клієнтами і партнерами.

Згідно офіційного рейтингу МТСБУ протягом останніх 4-х кварталів страхова компанія ПЗУ Україна має стабільно високий рейтинг згідно "загальної оцінки діяльності" (зелений колір), середній рейтинг "за якістю врегулювання збитків". Серед всіх страхових компаній України по ОСАГО - цей показник " вище середнього".

Поліси ОСАГО від ПЗУ Україна мають ряд переваг перед конкурентами. По-перше, ви можете придбати поліс ОСАГО в ПЗУ і в офісі і онлайн. Бланкова версія поліса ОСАГО доступна у всіх офісах страхової компанії ПЗУ (в тому числі і у нас за адресою). Але крім цього ви можете отримати електронну версію поліса ОСАГО в ПЗУ не покидаючи будинку на всі транспортні засоби В-категорії включаючи електромобілі, на всі транспортні засоби А-категорії (мотоцикли та моторолери) і на причепи до легкових автомобілів.

Електронна версія полісів ОСАГО в ПЗУ доступна в двох варіантах в залежності від розміру франшизи. Найкраще ОСАГО страхування в ПЗУ - це поліси з франшизою нуль. Найдоступніші поліси в ПЗУ з франшизою 2600 гривень. У порівнянні з іншими страховими компаніями поліси страхової компанії ПЗУ за ціною - вище середнього: але за якістю - практично найкращі. Чому? На відміну від інших, більш дешевих страхових компаній, страхова компанія ПЗУ має ряд переваг для клієнтів обов'язкового ОСАГО. Найкраще ОСАГО страхування в ПЗУ, тому що, по-перше, страхова компанія має колосальний досвід роботи на страховому ринку: компанія займається ОСАГО з моменту його створення в Україні. По-друге, компанія є Повним членом МТСБУ, що підтверджує високу ділову репутацію, фінансову стійкість і стабільний розвиток. По-третє, PZU - це міжнародний бренд і підтримка материнської структури в разі непередбачених обставин. По-четверте, компанія є учасником системи "прямого врегулювання" без будь-яких додаткових доплат для клієнтів. По-п'яте, страхова компанія ПЗУ має інноваційний цілодобовий відділ по роботі з клієнтами "SOS-сервіс", завдяки якому кожен клієнт ПЗУ по ОСАГО отримує в подарунок до полісу - технічну підтримку в дорозі: евакуатор, доставка бензину, консьєрж-сервіс та ін. ця послуга вшита в кожен поліс ОСАГО, і це вагома перевага перед іншими страховими компаніями. По-шосте, ОСАГО з франшизою нуль пропонує додаткову послугу - медичну допомогу в дорозі. Таким чином, власники поліса ОСАГО в ПЗУ з франшизою нуль, мають не просто поліс ОСАГО а ОСАГО "3 в 1": ОСАГО + технічна допомога + медична допомога в дорозі. Страховий сервіс rinokstrahovka.ua надає мед.дпомогу для клієнтів в подарунок: ми самостійно оплачуємо цей договір замість клієнтів.

Вигідне осаго страхування в ПЗУ - це звичайно ж електронний поліс. Електронні поліси ПЗУ бувають 2-х видів франшиз в тому числі на Ринокстраховка. Завдяки сервісу ви завжди зможете порівняти поліси ОСАГО в ПЗУ з полісами ОСАГО інших страхових компанія за обраними параметрами. Більш того, вже зараз на нашому порталі з'явилася можливість придбати поліс ОСАГО страхування в ПЗУ Україна зі збільшеним лімітом відповідальності перед третіми особами. Це можливо завдяки договорам додаткової цивільної відповідальності водіїв. Зручний функціонал на сайті Ринокстраховка дає можливість збільшити ліміт відповідальності за договорами ОСАГО в ПЗУ до 1130000 грн. і отримати вигідне осаго страхування в ПЗУ онлайн. І це найкраще осаго страхування в ПЗУ є онлайн на RinokStrahovka. Таким чином, страхова компанія ПЗУ входить в ТОП 7 страхових компаній, які можуть збільшити ліміт понад 1 млн. гривень за матеріальним збитком по ОСАГО. Придбати поліс ОСАГО в ПЗУ за допомогою сервісу RinokStrahovka - це зручно і вигідно, тому що, ви не тільки отримуєте можливість порівняти ці поліси з іншими компаніями, але і отримати гарантовану знижку від сервісу Ринокстраховка, чого не можна зробити на офіційному сайті страхової компанії. Порівняти, вибрати й придбати поліс ОСАГО в ПЗУ найкраще на страховому ринку України на єдиному сервісі RinokStrahovka.ua.

ПОДІЛИТИСЯ: