Найкраще Осаго Страхування від Ван Клік

Pavlo
Pavlo N 15.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Осаго Авто Страхування від Ван Клік | Ринокстраховка

Вигідне ОСАГО страхування в ВАН КЛІК - яскравий приклад діджіталізації ринку страхових послуг України. За трендовою назвою ховається страхова компанія “Саламандра-Україна” з 25-ти річним досвідом страхування, що в 2019-му році пройшла ребрендинг. Агрегатор rinokstrahovka.ua проаналізував діяльність страховика «OneClick», якого вигідно відрізняють низькі ціни на страховки ОСАГО.

Досьє

Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «ВАН КЛІК», скорочено ПРАТ СК «ВАН КЛІК». У міжнародних документах використовується аналог англійською: Private joint stock company Insurance Company ONE CLICK (PRJSC IC ONE CLICK).

Фірма зареєстрована 02.03.1995 р. До 23.05.2019 р працювала на ринку під брендом Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «Саламандра-Україна». Код ЄДРПОУ 13934129. (не плутати з ПРАТ «Саламандра», створеної в 1994 році, код ЄДРПОУ 21870998).

Статутний капітал 25 млн.грн. За розміром капіталу СК знаходиться на 33 місці серед страховиків України. У вересні 2020 року контрольний пакет акцій викуплений українським інвестиційним венчурним фондом. Кінцевий бенефіціар страховика - фізична особа.

Основний вид діяльності - страхування. Додатково зареєстрована діяльність страхових агентів і брокерів. Компанія має всі необхідні ліцензії Нацкомфінпослуг. ОСАГО страхування в ВАН КЛІК підтверджено ліцензією від 17.03.2011 р.

У травні 2019 року компанія пройшла ребрендинг, змінила назву і концепцію надання страхових послуг.

Основні напрямки

За даними офіційного сайту, страховик не витрачає кошти на утримання офлайн-представництв в регіонах і персоналу, що не зайняті в процесі страхування. Оптимізація витрат і вихід в онлайн дозволили підприємству сформувати комплекс вигідних програм страхування, включаючи ОСАГО страхування в ВАН КЛІК онлайн.

Крім класичних страхових продуктів - обов'язкова і добровільна автоцивілка, КАСКО, туристична страховка, страхування майна, агрегатор rinokstrahovka.ua зафіксував нові страхові програми від «СК ВАН КЛІК»:

  • «Пряме врегулювання» - в разі ДТП збиток відшкодовує ONE CLICK і самостійно регулює компенсацію виплат з іншими компаніями, середня виплата вище на 5-15% стандартного ОСАГО страхування в ВАН КЛИК;
  • «Лікар при ДТП» - медична допомога в режимі 24/7 + компенсація операцій і лікування в клініках;
  • «Covid 19 / Covid 19+» з наданням консультації лікаря медичного центру «Саламандра» та забезпечення медикаментами незалежно від стаціонарного або амбулаторного режиму лікування.

ОСАГО страхування в Ван Клік онлайн займає основну нішу компанії: за даними Insurance Top за 6 місяців 2020 року за полісами ОСАГО виплачено потерпілим 2,267 млн грн. це 56,65% від загального числа виплат. 1,18 млн грн, або 27% склали виплати за майновим страхуванням. 10% склали виплати по особистому страхуванню (крім страхування життя)

Характеристики

Компанія впевнено тримається в середній частині рейтингів український страховиків. За півроку страхові платежі склали 28,497 млн. грн. Найкраще страхування ОСАГО в Ван Клік, медичні продукти та КАСКО створили позитивну динаміку щодо зростання страхових платежів і вивели компанію на 17 місце рейтингу страховиків за темпами приросту. Всього в рейтингу аналізуються дані 52 СК. За рівнем перестрахування компанія знаходиться на 19 місці. СК «ВАН КЛІК» входить в ТОП-15 страховиків цивільної авіації.

Моніторинг Insurance Top зафіксував зниження обсягу виплат СК Ван Клік на 71,3%. За 1 півріччя 2020 року компанія виплатила понад 4,37 млн ​​грн. своїм клієнтам, це 28,7% від показників 1 півріччя 2019 року -15.196 млн грн.

Позиція підприємства в рейтингах Insurance Top за результатами 1 півріччя 2020 року підтверджує вигідне страхування ОСАГО в ВАН КЛІК і активізацію програм за медичною страховкою:

  • 24 місце на ринку добровільного медичного страхування, 1,647 млн. грн платежів, приріст + 33,33%;
  • 29 місце на ринку ОСАГО (18,08 млн грн. страхових платежів), приріст +55,14%;
  • 39 місце на ринку КАСКО, обсяг знизився на 66,16% (1,864 млн грн. страхових платежів), рівень виплат становить 62,14%;
  • 44 місце на ринку добровільного медичного страхування, рівень виплат 66,67% від суми страхових платежів;
  • 46 місце за рівнем чистих страхових платежів (22,95 млн грн.), темп приросту 6,77%;
  • 46 місце за прямим страхуванням (понад 24 млн грн), темп приросту 154,7%.

ОСАГО страхування в ВАН КЛІК онлайн: законно й зручно

Обов'язкове страхування цивільної відповідальності автовласників перед третіми особами в Україні зафіксовано на законодавчому рівні в 2005 році відповідним Законом № 1961-IV. Відсутність у водія передбаченого п.2.1 ПДР полісу ОСАГО карається штрафом в діапазоні 425-850 грн. Вигодонабувач з автоцивілки - особа, яка потерпіла внаслідок ДТП.

Найкраще ОСАГО страхування в ВАН КЛІК - це поєднання обов'язкової страховки з добровільною, яка передбачає збільшення ліміту виплат постраждалим. Адже 20% ДТП приносять шкоду вище встановлених лімітів.

 В даний час ліміт виплат з ОСАГО для постраждалих визначено розпорядженням Нацкомфіна № 538 в обсязі до 130000 грн. в разі пошкодження машин і предметів і до 260000 грн. в разі поранень і смерті потерпілих. Очікувані зміни держрегулювання страхування цивільної відповідальності можуть підняти ліміт до 0,5-8 і 1-20 млн відповідно.

Розвиток комп'ютерних технологій створило новий страховий продукт - онлайн-поліси ОСАГО. Для того, щоб придбати поліс ОСАГО в ВАН КЛІК, буде потрібно 5-7 хвилин без візиту в офіс. У березні 2019 року в Україні електронні поліси прирівняні до паперових аналогів Постановою КМУ № 258.Основна умова - поліс повинен бути зареєстрований в базі бази Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) і бути актуальним на момент ДТП.

Страхова компанія «ВАН Клік» є членом МТСБУ, номер в реєстрі 107. Відразу після оформлення поліса ОСАГО менеджери компанії в автоматичному режимі реєструють дані в Централізованій базі даних. Перевірити актуальність поліса просто: авторизуйтесь в системі і отримаєте інформацію про поліс за номером машини або полісу.

Незважаючи на доступ співробітників поліції до Централізованої базі МТСБУ, страховики рекомендують водіям мати при собі PDF-файл або скан / фото копію полісу на смартфоні.

Просте оформлення, швидкі виплати

Найкраще страхування ОСАГО в Ван Клік привертає автовласників: за даними МТСБУ, за 6 місяців 2020 року компанія оформила понад 12,3 тис. полісів ОСАГО на загальну суму понад 8,478 млн. грн. Страховий асистанс працює в режимі 24/7/365 за телефоном, онлайн і в месенджерах.

Розрахунок вартості полісу відбувається автоматично: досить внести дані автомобіля та власника. Вартість страховки залежить від типу транспортного засобу, об'єму двигуна, року випуску, регіону. Вигідне страхування ОСАГО в ВАН КЛІК враховує водійський стаж і безаварійність водіння: коефіцієнт бонус-малус дозволяє зменшити витрати на страховку ОСАГО (на дату написання статті вже відмінили - тому стаж ніяк зараз не впливає на ціну). 

Крім вартості, водії звертають увагу на розмір франшизи. Законодавчо франшиза по компенсації збитку людям становить НУЛЬ, а за псування майна й ТЗ страховик утримує обумовлену полісом франшизу. Перед тим, як придбати поліс ОСАГО в ВАН КЛІК, порівняйте умови страхування на сторінці розрахунку вартості поліса https://rinokstrahovka.ua/osago. У компанії різні умови страхування ОСАГО за розміром франшизи, в діапазоні 0-2500 грн.

ОСАГО страхування в ВАН КЛІК отримало високі оцінки рівня страхових послуг

МТСБУ високо оцінює якість роботи СК ONE CLICK: колірні індикатори компанії зелені, за 1 півріччя 2020 року компанія підвищила рейтинг і входить у ТОП-20 із 48 компаній за основними показниками:

  • загальна оцінка діяльності страховика;
  • якість врегулювання збитків;
  • рівень скарг від потерпілих на роботу страховика.

За 1 півріччя 2020 року в МТСБУ не зареєстровано жодної скарги на страхову компанію ВАН КЛІК.

Водії, які вирішили придбати поліс ОСАГО в ВАН КЛІК відрізняються відповідальністю і акуратним керуванням: за півроку врегульовано всього 90 страхових випадків.

За даними МТСБУ, компанія працює оперативно - 74,1% страхових випадків врегульовані в термін до 90 днів, 40% виплат отримані постраждалими протягом 60 днів з моменту звернення. Сума страхового відшкодування склала понад 1,520 млн грн.

Контакты

Офіційний сайт: http://www.oneclick.ua/uk 

Адреса: м. Полтава, вул. Пушкіна, 47

Придбати ОСАГО онлайн страховку в ВАН КЛІК на сайті страхового агрегатора РИНОКСТРАХОВКА за посиланням

ПОДІЛИТИСЯ: