Найкраще Осаго Страхування від Альфа-Гарант

Pavlo
Pavlo N 15.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Найкраще ОСАГО страхування від Альфа-Гарант

Українська компанія з 17-ти річним досвідом роботи. Входить в Топ-10 за програмами обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за обсягами страхових платежів. 5 позиція серед усіх за обсягами ОСАГО в портфелі: >75% всіх послуг. Топ-20 за програмами добровільного автострахування відповідальності.

Вигідне ОСАГО страхування в Альфа-Гарант - це не вартість полісу, а рівень компетенції компанії і вміння швидко врегулювати страхові випадки. Агрегатор https://rinokstrahovka.ua вивчив показники страховика і програми ОСАГО.

Досьє

Товариство з додатковою відповідальністю Страхова компанія «Альфа-Гарант» створено в травні 2003 року. Засновники - два товариства з обмеженою відповідальністю, обидва з українською реєстрацією.

Бенефіціар одного із засновників - генеральний директор компанії. 62,5% належать відомому підприємцю Ростиславу Кісілю, засновнику групи Meest, яка входить в Топ-100 найдорожчих українських брендів.

У реєстраційних даних фірми два види діяльності:

  • 65.12 - страхування, крім страхування життя (ОСАГО страхування в Альфа-Гарант , так само як і у інших страховиків, проходить саме за цим напрямком);
  • 65.20 - перестрахування.

У 2019 власний капітал становив 97,599 млн. грн, це 25 позиція у рейтингу страховиків України за обсягом власного капіталу. За 1 півріччя 2020 року власний капітал зріс на 4,26%, при цьому компанія опустилася до 32 позиції в рейтингу.

На перше півріччя 2020 року активи компанії становлять 254,801 млн. грн., З них довгострокові фінансові інвестиції 12,7%, основні засоби 5,8%, гроші і еквіваленти 20%, інші активи 50,8%. За темпами приросту фірма на 35 місці.

Основні фінансові показники за 7 років:

  • обсяг власного капіталу знизився на 42%;
  • статутний капітал знизився на 15%;
  • страхові резерви збільшилися в 6,26 разів;
  • активи збільшилися на 24,4%.

Діяльність компанії, в тому числі ОСАГО страхування в Альфа-Гарант онлайн, демонструє позитивну динаміку:

  • Обсяг страхових премій за 2019 рік склав 309,917 млн. грн, що в 6,26 разів вище показників 2013 року. За перше півріччя 2020 року компанія зібрала 125,4 млн. грн. платежів і посіла 27 місце в рейтингу страховиків України.
  • Обсяг виплат склав за 2019 рік 80,896 млн. грн., Показник 2013 року перевищено в 8,79 раз. За перше півріччя 2020 виплати >59,4 млн грн, це 20 місце в рейтингу українських CК.

Характеристики

Компанія має представництва в Києві та регіонах України. Придбати поліс ОСАГО в Альфа-Гарант зручно онлайн по всій країні. Офлайн покупка доступна в Києві, Вінниці, Луцьку, Дніпрі, Павлограді, Нікополі, Кам'янському, Кропивницькому, Одесі, Сумах, Тернополі, Ужгороді, Хмельницькому, Харкові, Херсоні, Чернігові.

Компанія забезпечує безперебійну підтримку клієнтів, консультації з питань страхування і оформлення Європротоколу. Найкраще ОСАГО страхування в Альфа-Гарант забезпечує екстрений зв'язок з офісом в разі ДТП в цілодобовому режимі через гарячу лінію і електронну пошту. У робочий час клієнти зв'язуються з головним офісом і регіональними представництвами за телефонами і мессенджерам топ-менеджерів.

Надійність компанії за результатами 2019 року діловий портал Mind оцінив в 2 зірки з 5 і поставив компанію на 29 місце загальноукраїнського рейтингу. За даними онлайн-платформи Dozorro, фірма бере участь у державних тендерах, сума контрактів перевищує 1,162 млн. грн., Кількість зареєстрованих скарг = 0.

Основні напрямки

Компанія має 26 ліцензій, з них 10 обов'язкових і 16 добровільних видів страхування. Найкраще ОСАГО страхування в Альфа-Гарант проводиться на основі ліцензії серія АВ №594280, що видана у 2012 році. Ліцензія на добровільне страхування цивільної відповідальності (в тому числі перевізника) серія АВ №299024 видана в 2006 році.

На сайті компанії пропонуються послуги для приватних осіб і компаній по автоцивілці, КАСКО (26 позиція в рейтингу за 1 півріччя 2020 року), нещасних випадків на транспорті. Розроблено туристичні програми, продукти зі страхування майна, медичні програми в Україні та для виїзду за кордон, страховки для персоналу, включаючи пожежні команди.

ОСАГО страхування в Альфа-Гарант

Аналіз статистичних даних підтверджує, що це основний напрямок роботи: 78,8% складають страхові премії автоцивілки. За 1 півріччя 2020 року оформлено 70140 договорів, загальна сума страхових премій перевищила 49,5 млн. грн.

Компанія є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ). За результатами роботи у другому кварталі 2020 року загальний кольоровий індикатор зелений - хороша оцінка. Два індикатора - якість врегулювання збитків і рівень скарг погіршилися в порівнянні з попередніми періодами, компанія отримала жовтий маркер.

За перше півріччя 2020 року СК сплатила постраждалим в ДТП 54,044 млн. грн. Це 90,9% всіх проведених виплат клієнтам.

За кількістю врегульованих випадків і за кількістю скарг ОСАГО страхування в Альфа-Гарант виявилося на 4 позиції з 48 компаній України. За даними МТСБУ, за півроку компанія закрила 1753 звернення. 31 раз на страховика поскаржилися в Бюро. Співвідношення скарг до кількості виплат становить 1,77 (середній показник 1.25).

Терміни врегулювання страхових виплат середні по Україні: протягом 60 днів компанія закрила 32,5% звернень (середній показник 55,3%), за 90 днів 56,5%, за 120 - 64,8%, за рік - 97,7% (середній показник 97,2%).

Вигідне ОСАГО страхування в Альфа-Гарант для фізичних осіб: 3 програми

Обов'язкова. Ліміт відповідальності відповідно до рішення Нацкомфінпослуг №538:

  • до 260000 грн. за шкоду життю і здоров'ю;
  • до 130000 грн. за матеріальну шкоду.

Основні умови:

  • франшиза при нанесенні матеріального збитку: 0, 1 або 2 тисячі на вибір клієнта;
  • згідно ст.12 Закону про ОСАГО, при нанесенні шкоди життю і здоров'ю франшиза не застосовується;
  • коефіцієнт бонус-малус не застосовується;
  • розрахунок вартості полісу залежить від типу транспортного засобу, місця реєстрації автовласника, кількості застрахованих ТЗ і терміну дії договору.
  • придбати поліс ОСАГО в Альфа-Гарант можна з вигідною знижкою від агрегатора Rinokstrahovka.

Додатковий захист. Програма додаткового страхування (купується окремо від обов'язкової страховки і доповнює її). Ліміт відповідальності підвищений і становить на вибір клієнта від 50 тис. грн до 1 млн. грн. З огляду на вартість медичних послуг, запчастин і послуг СТО, добровільне ОСАГО страхування в Альфа-Гарант онлайн - вигідний варіант зниження фінансового навантаження на сім'ю винуватця ДТП.

Пряме врегулювання. У разі, якщо клієнт не винен в ДТП, «Альфа-Гарант» проводить пряму виплату протягом 5 днів після встановлення винної сторони. Виплата відбувається без очікування рішення страховика винуватця аварії. Програма не обмежує власника в здачі ТЗ в оренду і прокат і надає послуги евакуатора.

Найкраще ОСАГО страхування в Альфа-Гарант комбінує 3 програми - обов'язкову, добровільну і пряме врегулювання.

ОСАГО страхування в Альфа-Гарант онлайн

Компанія активно розвиває продаж електронних полісів автоцивілки. Постанова Кабінету Міністрів №258 в 2019 році зрівняло паперові та електронні поліси.

Для позитивного врегулювання ДТП за Європротоколом або стандартним протоколом потрібні 2 умови:

  • поліс дійсний на момент скоєння ДТП;
  • поліс зареєстрований в Єдиній базі даних МТСБУ.

Ви можете придбати поліс ОСАГО страхування в Альфа-Гарант на нашому сайті з вигідною знижкою. Відразу після оплати страховик надсилає на e-mail клієнта поліс в форматі PDF-файлу і реєструє дані в Єдиній базі. Досить роздрукувати його на випадок передачі постраждалої в аварії стороні і зберегти в смартфоні для представлення співробітникам поліції і оформлення Європротоколу. Перевірити актуальність полісу легко онлайн на сайті МТСБУ за номером авто або страховки.

Сам страховик не має права знижувати вартість полісів. Така можливість є у нашої компанії, яка уклала з СК агентський договір і робить знижку за рахунок власної винагороди. Вигідне ОСАГО страхування в Альфа-Гарант онлайн через агрегатор Rinokstrahovka дозволяє заощадити на страховці: знижки становлять до 11%.

Контакти

Юридична адреса : Київ, бульвар Лесі Українки, 26

Поштова адреса : Київ, вул. Г. Топоровського, 14

Офіційний сайт : https://alfagarant.com

ПОДІЛИТИСЯ: