Автоцивілка - наразі на Ринокстраховка!

Umesh
Umesh K 21.06.2019
ПОДІЛИТИСЯ:
Image Description

Автоцивілка онлайн? Не питання на Ринокстраховка! Якщо Вам потрібна Автоцивілка, а часу щоб заїхати в офіс немає - РИНОКСТРАХОВКА до Ваших послуг! Офіційна Автоцивілка онлайн від кращих страховиків в одному місці. Ніяких черг, можливість задіяти поліс Автоцивілки вже сьогодні, вигідна ціна та найвища якість. Все це можливо прямо зараз на нашому сайті. Просто заходьте за посиланням АВТОЦИВІЛКА де бачите, та отримуйте Електронну автоцивілку у зручний спосіб на Ваш e-mail чи мобільний.

Для розрахунку варіантів полісу ОСАГО онлайн страхування Вам лише потрібно вибрати тип транспортного засобу, місце реєстрації власника, та натиснути кнопку "Розрахувати"

Порівнюйте пропозиції страховиків та вибирайте відповідно до ваших потреб найкращий варіант натиснувши кнопку "Придбати ОСАГО". Згідно технічного паспорту автомобіля заповнюйте інформацію про транспортний засіб. Згідно водійських прав чи паспорта заповнюйте персональну інформацію та адресу. Вкажіть потрібні дати дії полісу та виберіть найприйнятніший спосіб оплати (за допомогою карти (LiqPay) або готівкою через банк або на рахунок через онлайн банкінг). Після оплати чекайте ваш повністю офіційний та легітимний поліс Автоцивілки на Ваш e-mail чи мобільний. З того самого моменту поліс ОСАГО онлайн можна відстежити на офіційному сайті МТСБУ. Ось і все! Ніяких черг. Ніяких очікувань. Ніяких офісів. Придбати ОСАГО онлайн тепер просто. Керуйте своїм страхуванням за допомогою свого смартфону, десктопу чи лептопу. Автоцивілка майбутнього саме тут!

Автоцивілка ОСАГО онлайн зі знижкою до 30%

ПОДІЛИТИСЯ: