Лучшее Осаго страхование от Ю.Эс.Ай

02.12.2020
ПОДІЛИТИСЯ:

Найкраще Осаго Страхування від Юесай | Ринокстраховка

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» (universal safety insurance = страхування повної безпеки) на українському ринку страхових послуг більше 17 років. Стабільна компанія входить в топ - 5 лідерів ринку ОСАГО в Україні. Агрегатор rinokstrahovka.ua проаналізував основні дані страховика: наскільки вигідно і безпечно придбати поліс ОСАГО в USI.

Досьє

11.06.2003 року компанія була зареєстрована як СК «ПСК-Захід». У 2017 році проведено ребрендинг, фірма працює далі під ім'ям Страхова компанія «Ю.Ес.Ай». В англійській транскрипції офіційна назва компанії: Soctety with additional responsibility insurance company USI (SLC IC USI).

Основна спеціалізація підприємства - страхування. ОСАГО страхування в USI за 2019 рік становила 87% страхового портфеля. У Реєстрі вказані додаткові види діяльності:

-оцінка ризиків і збитків;

-робота страхових брокерів і агентів;

-допоміжна діяльність щодо пенсійного забезпечення та страхування.

Форма власності - товариство з додатковою відповідальністю, недержавна компанія. Основний бенефіціар - приватна особа. За даними Державного єдиного реєстру юридичних осіб, статутний фонд компанії 16 млн. грн.


Член Ліги страхових організацій України, Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) та Асоціації «Страховий бізнес».

У квітні 2020 року генеральний директор USI Галина Кім оголосила про злиття з фірмою що спеціалізується на туристичному страхуванні СК «УКРФІНСТРАХ» зі збереженням усіх зобов'язань перед клієнтами страховика. Обидві компанії тепер працюють під брендом СК «Ю.Ес.Ай».

Компанія діє на ринку на основі 53 ліцензій та дозволів. Авіаційне, КАСКО, ОСАГО страхування в USI регулярно проходить перевірку на відповідність ліцензійним умовам. Філії та представництва компанії відкриті в більшості областей України.

Основні напрямки

За даними за 2019 рік, крім полісів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, в страховому портфелі компанії 2% займали поліси КАСКО, 2% нещасні випадки, 2% страхування кредитів, 3% медичні виплати.

З урахуванням активів і зобов'язань «Укрфінстраха» структура портфеля змінюється. Так, за перше півріччя 2020 року виплати по особистому страхуванню склали 8% всіх страхових платежів. Обсяг виплат по ОСАГО в загальних виплатах дещо зменшилася - з 91% в 2019 році до 86,35%. Вигідне ОСАГО страхування в USI доповнюється привабливими медичними та туристичними продуктами.

Характеристики

Компанія нарощує потужність і демонструє позитивну динаміку. За даними Insurance TOP, за перше півріччя 2020 року компанія зібрала > 131,9 млн страхових премій по ОСАГО: почесне 3 місце з 52 страхових компаній України. За рівнем страхових премій туристичних програм СК з показником понад 6,18 млн. грн. займає 8 сходинку рейтингу.

Загальні виплати клієнтам склали > 91,5 млн грн., за обсягом виплат клієнтам СК «Юс. Ес. Ай» займає 4 позицію рейтингу. Приріст виплат за рік склав 19,32%.

Дані Insurance TOP підтверджують стійкість і позитивну динаміку базових фінансово-економічних показників страховика:

  • власний капітал СК USI перевищує 230,4 млн грн. - 17 місце;
  • приріст капіталу за рік склав 47,35%;
  • за обсягом гарантійного внеску компанія займає 12 місце;
  • обсяг активів СК більш 399,58 млн. грн. - 21 місце;
  • довгострокові фінансові інвестиції перевищують 20,17% активів;
  • страхові резерви більш 96,5 млн. грн.

Дані рейтинги аналізуються і оновлюються кожного кварталу. Агрегатор rinokstrahovka.ua стежить за трендами ринку страхових послуг.

ОСАГО страхування в USI

Обов'язкове страхування цивільної відповідальності автовласників передбачено відповідним Законом України, який набрав чинності в 2005 році. Поліс автоцивілки закріплений за транспортним засобом і діє в будь-якій ситуації, незалежно - хто власник і хто перебував за кермом. Вигодонабувач за полісом ОСАГО - постраждала сторона.

Передбачені розпорядженням Нацкомфінпослуг №538 стандартні параметри максимального відшкодування по автоцивілці в 2020-м:

до 130000 грн. - компенсація збитків внаслідок ДТП;

до 260000 грн. - відшкодування шкоди життю і здоров'ю.

Програми автоцивілки дозволяють збільшити суму покриття страховки в добровільному порядку.

Важливо, щоб поліс автоцивілки:

  • був зареєстрований в Централізованої бази даних МТСБУ;
  • діяв на момент ДТП.

В іншому випадку власник ТЗ повністю відшкодовує збиток + виплачує штраф за відсутність страховки.

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» має обов'язкову ліцензію страховика автоцивілки і є дійсним членом МТСБУ. Страхова компанія USI займається реалізацією полісів ОСАГО з 2017 року. Придбати поліс ОСАГО в USI ви можете в одному з офісів компанії та онлайн. Постановою КМУ № 258 від 27.03.2019 р онлайн-поліси, внесені до Єдиної бази МТСБУ, рівноцінні класичним паперовим полісами.

Всі поліси автоцивілки менеджери СК USI оперативно вносять в базу даних МТСБУ. Доступ до даних має поліція, страхові компанії та авторизовані в системі власники транспортних засобів.

За даними МТСБУ за II кв. 2020 року, вигідне ОСАГО страхування в USI привертає автовласників: компанія уклала за півроку понад 94,3 тисяч полісів ОСАГО. Було врегульовано тисяча п'ятсот п'ятьдесят п'ять страхових випадків, з них 39,2% виплат проведені в термін до 60 днів. З “колірними індикаторами” діяльності компанії за оцінками МТСБУ знайомтеся тут.

Співвідношення скарг клієнтів на затримку виплат до загальної кількості страхових випадків становить 2,19%. Моніторинг відгуків клієнтів на різних майданчиках підтверджують дані бюро. Основні скарги - затримка виплат, однак частина скаржників підтвердили в коментарях врегулювання питання. За 6 місяців компанія зібрала страхові премії на 71,8 млн. Грн. і виплатила клієнтам понад 27,6 млн грн.

Онлайн-комфорт

Оформити європротокол онлайн можна на сайті МТСБУ. Цілодобова клієнтська підтримка "Ю.Ес.Ай." допоможе швидко оформити документи для отримання страхового відшкодування.

Взаємодія страховиків та діджіталізація страхового ринку перевели в дистанційний режим взаємини клієнта і страхової компанії. Для отримання страхового відшкодування досить заповнити на сайті онлайн стандартне «Лист Директору».

А ОСАГО страхування в USI онлайн доступне в режимі реального часу на сайті страхового агрегатора RinokStrahovka.ua.

Умови страхування

Вибрати вигідні умови автоцивілки вам допоможе наша сторінка розрахунку страховки ОСАГО https://rinokstrahovka.ua/osago.

Порівняльні характеристики програм різних українських страховиків підтверджують найкраще страхування ОСАГО в USI за основними критеріями:

  • вартість полісу;
  • знижки та акції;
  • різні варіанти франшизи.

Ціна полісу

Вартість полісу розраховується залежно від терміну дії договору, типу ТЗ, регіону. Акуратним автовласникам вигідно придбати поліс ОСАГО в USI і продовжувати його щорічно. У порівнянні з іншими страховиками ОСАГО, тарифи від USI нижчі за середні по ринку. ОСАГО страхування в USI онлайн вигідніше ніж офлайн. На страховому агрегаторі rinokstrahovka.ua ви можете порівняти пропозиції USI з іншими компаніями.

Франшиза

Актуальні пропозиції компанії «Ю.Ес.Ай» передбачають 3 (три) варіанти страхування ОСАГО в залежності від франшизи: з франшизою НУЛЬ, з франшизою 1000 грн. і з франшизою 2000 грн. За законодавством ставка франшизи при нанесенні шкоди життю і здоров'ю дорівнює 0. Залишається матеріальні збитки - бампери, вітрове скло, капоти, вітрини магазинів.

Вартість заміни запчастин і послуг СТО найчастіше перевищують 50-100 євро. Порівняння цін страховок і розмірів франшиз від різних страховиків підтверджує - найкраще страхування ОСАГО в USI. Франшизи 1-2 тисячі гривень достатньо для відшкодування дрібного шкоди без удару по сімейному бюджету. Клієнт максимально захищений - він отримує страхову виплату при нанесенні збитку в розмірі вище 30 євро.

Добровільне автострахування

47% випадків не покривають передбачених обов'язковими полісами виплат. Вигідне ОСАГО страхування в USI доповнено програмою добровільного автострахування. Умови програми «USI Відповідальні» і пропозицію укласти договір (оферта) з лімітом відповідальності за нанесення матеріального збитку до 400 тис. грн. читайте на сторінці офіційного сайту СК «Ю.Ес.Ай». А купити Добровільне ОСАГО ви можете прямо на нашому сервісі RinokStrahovka з додатковою знижкою від RinokStrahovka.

Контакти компанії

Офіційний сайт: https://usi.net.ua/

адреси:

головний офіс - Київ, пр. Героїв Сталінграда, 4, корп. 62, 2 пов.

департамент врегулювання збитків - Київ, вул. Є. Сверстюка, 11, корп. Б.

ПОДІЛИТИСЯ: