Страхові блоги Ринокстраховка

Зелена картка відтепер онлайн в Україні
Зелена Картка

Зелена Карта відтепер онлайн в Україні

24 лютого 2022 року розділило життя кожного українця на «до» та «після». Повномасштабна війна, причиною якої стала віроломне вторгнення російських військ в Україну, об’єднала не тільки українське суспільство, а й увесь цивілізований світ. Відносини у сфері міжнародного автомобільного страхування не стали виключенням.


З метою уникнення можливих проблем при перетині кордону українських автовласників, 02.03.2021 року було узгоджено ряд нововведень, що значно покращить ситуацію.

...

Image Description
Pavlo 15.03.2022
Переваги оформлення міні КАСКО
Міні КАСКО

Переваги оформлення міні КАСКО

Міні-КАСКО - це доступна альтернатива повному КАСКО. Іноді його називають економ пакет КАСКО або розумне КАСКО. Суть даного поліса - страхування автолюбителів від ризику ДТП. Навіть якщо буде доведена вина водія, міні КАСКО дозволяє застрахувати автомобіль винуватця.

...

Image Description
Pavlo 25.11.2021
Що таке міні КАСКО і які ризики воно покриває
Міні КАСКО

Що таке Міні КАСКО: які ризики воно покриває?

Дуже шкода бути винним в ДТП. Адже потерпілий може розраховувати на покриття збитків страховою компанією за ОСАГО, а винуватець без КАСКО не отримає нічого. Ось і виходить: і відповідальність перед 3-ми особами неси, й штрафи плати, й своє авто сам ремонтуй ... Благо, на українському ринку з'явився спеціальний продукт - міні КАСКО. Він відшкодовує збиток авто винуватця по ДТП.



...

Image Description
Pavlo 17.11.2021
Особенности выбора КАСКО
КАСКО

Особливості вибору КАСКО

Сьогодні багато автовласників вважають за краще не обмежувати себе ОСАГО й додатково купують КАСКО - це добровільне страхування, яке дозволяє розраховувати на виплату у випадках, не передбачених за автоцивілкою. Величезна кількість страхових компаній пропонують оформити даний поліс. Як же не помилитися з вибором?

...

Image Description
Pavlo 05.11.2021
Як правильно оформити КАСКО?
КАСКО

Як правильно оформити КАСКО?

Під час покупки автомобіля необхідно заздалегідь підготувати себе до того, що транспорт в будь-який момент може потрапити в аварію або бути викраденим - це спричинить за собою солідні витрати. Деякі помилково покладаються на удачу, проте куди краще оформити КАСКО на авто й бути впевненим у фінансовому захисті.



...

Image Description
Pavlo 03.11.2021
Від чого залежить вартість КАСКО
КАСКО

Від чого залежить вартість КАСКО

КАСКО є добровільним страхуванням наземних моторних транспортних засобів - купувати даний поліс не обов'язково, а його відсутність не матиме наслідків у вигляді штрафу. Незважаючи на це, з кожним роком КАСКО стає все більш затребуваною страховкою йактивно купується автомобілістами, які хочуть забезпечити себе фінансовим захистом в разі пошкодження або викрадення транспорту. При цьому варто знати, від чого залежить КАСКО вартість і які чинники впливають ...

Image Description
Pavlo 03.11.2021
Які бувають види КАСКО
КАСКО

Які бувають види КАСКО

КАСКО - це добровільне страхування, яке забезпечує фінансовий захист транспортного засобу від різних ризиків у вигляді викрадення, підпалу, псування третіми особами й так далі. Плануючи придбати КАСКО страхування, багато водіїв стикаються з труднощами, оскільки не розуміють, який з варіантів поліса їм краще оформити. Пропонуємо детальніше ознайомитися з кожним з видів КАСКО і їх ключовими особливостями.



...

Image Description
Pavlo 25.10.2021
Переваги оформлення КАСКО
КАСКО

Переваги оформлення КАСКО

Їдеш собі в пробці - нікого не чіпаєш. Бац! Ззаду хтось в'їхав. Якщо немає КАСКО, доведеться користуватися ОСАГО винуватця, і тобі виплатять відшкодування через 2-3 місяці з урахуванням зносу. Або ще випадок - поставив авто на парковку. Через час приходиш, а на авто дерево, яке поділило улюблену машину на дві половинки. А буває так, що ні з того ні з сього дощ перетворився в град - увесь дах в сколах. А коли на трасі їдеш і камінчик потрапляє в вітрове скло? Або приїхав на пікнік до лісу на популя...

Image Description
Pavlo 21.10.2021
ОСЦПВ в Україні - що потрібно знати
Автоцивілка (ОСЦПВ)

ОСЦПВ в Україні - що потрібно знати, щоб оформити без перешкод?

ОСАГО розшифровується як обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності. Йдеться про страховий поліс, головне призначення якого – фінансовий захист постраждалих в разі ДТП. Поліс ОСАГО гарантує, що якщо на дорозі виникнуть непередбачені обставини у вигляді аварії, страхова компанія зо...

Image Description
Pavlo 14.07.2021
Все про штрафи за їзду без ОСПЦВ
Автоцивілка (ОСЦПВ)

Що потрібно знати про штрафи за їзду без ОСАГО

Страховка авто ОСАГО є обов'язковою, тому вона має бути присутня у кожного власника транспортного засобу. При відсутності даного поліса водія чекатиме штраф. Який розмір цього штрафу, кому він не загрожує та чому так важливо своєчасно оформити автоцивілку?

...

Image Description
Pavlo 14.07.2021
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...12 | 13 | 14
Сторінка 1 з 14, показ 10 статей з 131 всього